Gaia

Gaia Asta je diplomirana astrologinja s 30-letno prakso in mojstrica duhovnega zdravljenja s tradicionalnimi medicinami. Svoje učitelje ima v Peruju, v indijanskem plemenu Shipibo. Njena posebnost je, da združuje astrološko znanje z izkustvenimi šamanskimi tehnikami in z uglasbitvijo zdravilnih pesmi, s katerimi zdravi in uči.

Zaradi celostnega pristopa na poti do osebne sreče (astrologija, rastline in svete pesmi) pomaga ljudem spoznati, kdo so, kaj je njihovo življenjsko poslanstvo. S tem jim pomaga tudi ozdraviti odnose, zaživeti v harmonični partnerski zvezi, ustvariti srečno družino in srečno življenje. Z jasnimi uvidi vidi, kam vodijo vaše poti prihodnosti in vas zato lahko pravilno usmerja.

Gaia Asta je tudi družbeno aktivna, za delo z ljudmi z Downovim sindromom je prejela jabolko navdiha, častno priznanje predsednika Republike Slovenije.

Njeno poslanstvo je, da zasije ljubezen v vseh odnosih.

Alan

Alan Asta je šaman z bogatimi izkušnjami. S tradicionalnimi medicinami dela že od leta 1996, za seboj ima tako več kot 400 obredov. Znanje za delo s tradicionalnimi medicinami je pridobil od svojih učiteljev, Rosalie Salvado iz Mehike in mojstra Enriqueja Floresa iz Peruja, ter z izjemno bogatim, skoraj tri desetletja dolgim praktičnim delom.

Alan zna pomagati pri vsaki situaciji, s katero se lahko na obredih soočite, obvlada tehnike energijskega čiščenja, odstranjevanja negativnih energij iz telesa in avre. Na poti vašega zdravljenja skrbi za vašo varnost, njegova skrb je, da vas varno odpelje v druge razsežnosti zaznavanja, kjer doživite mistično zdravljenje, preporod, vizije in spoznanja, ter vas po končanem obredu pripelje nazaj.

Luka

Luka Lešnik je šaman, flavtist in zeliščar. S šamanskimi glasbili preko zdravilnih pesmi drži odprto pot, da lahko sproščeno potujete po svojih notranjih svetovih. Svoje znanje uporabe zdravilnih zvokov je prejemal in dopolnjeval pri znanem zdravilcu in glasbeniku Titu La Rosi. Znanje dela s tradicionalnimi medicinami je prejel od mojstra Enriqueja Floresa in njegove družine. Z medicinami dela zadnjih sedem let.

Luka vam z ljubeznijo in čuječnostjo pomaga pri doživetjih in vam nudi oporo pri zdravljenjih in globokih procesih. Je strokovnjak za zeliščne diete, ki podpirajo vaše procese zdravljenja in integracijo v vaš vsakdanjik.