OBREDI

OBREDI

Naši obredi so izkušnje, kjer se lahko posvetite osebni rasti, zdravljenju in povezavi. V našem udobnem centru se boste počutili varne in lahko se boste prepustili procesu z nami, izkušenimi terapevti z desetletji izkušenj.

Obredi so celostne izkustvene delavnice osebnostne rasti, fizičnega in čustvenega zdravljenja ter ponovne povezave.

 • Obred lijane duš
 • Obred štirih vetrov

V našem centru zdravljenja je dovolj udobja, da se počutite dobro, toda obenem je dovolj skromen, da vam ne jemlje osredotočenosti na vaš notranji svet, ki ste ga prišli spoznavat.

Z nami ste popolnoma varni, saj imamo desetletja izkušenj z več tisoč zdravljenji. Lahko se sprostite in se prepustite naročju matere narave in našemu srčnemu, predanemu in izkušenemu delu.

V centru, ki vam nudi popolno diskretnost, se lahko odprete in se prepustite zdravljenju. Pomagali vam bomo sprejeti vse vaše negativnosti, da se jih boste lahko osvobodili. Delamo z nivoja enosti, ko so vsa vaša čustva enako sprejeta in pomagamo vam do svetlobe osvoboditve, do enosti, ponovne povezanosti, notranjega miru in sreče.

Obrede izvajamo  Alan, Gaia in Luka. Naš namen je, da vas kakovostno podpiramo pri vašem zdravljenju, osebnostni rasti in transformaciji. Naš namen je, da postanete samostojni in neodvisni, da prebudite svojega notranjega zdravnika, svojo notranjo zavest, da se naučite živeti v ljubezni in radosti. Da spoznate moč nenasilne komunikacije in postanete svetla bitja luči, uspešni v svojem poslovnem življenju in ljubeči v čustvenem.

Obred je globoko mistično zdravljenje, prepoznavanje Boga, ki je v vsakem človeku in je brezmejen. Spoznali boste svojo pravo naravo in videli svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se boste osvobodili strahov in vseh nejasnosti in se lažje predali čudežu življenja.

Vaša varnost je na obredih na prvem mestu, da se lahko poglobite vase in se posvetite procesu.

Zaživite z namenom izpolnjeno in srečno življenje, z ljubeznijo v vseh odnosih.

Obredi

Obredi so celostne izkustvene delavnice osebnostne rasti, fizičnega in čustvenega zdravljenja ter ponovne povezave.

 • Obred objem ljubezni
 • Obred lijane duš
 • Obred štirih vetrov

V našem centru zdravljenja je dovolj udobja, da se počutite dobro, toda obenem je dovolj skromno, da vam ne jemlje osredotočenosti na vaš notranji svet, ki ste ga prišli spoznavati.

Z nami ste popolnoma varni, saj imamo desetletja izkušenj z več tisoč zdravljenji. Lahko se sprostite in se prepustite naročju matere narave in našemu srčnemu, predanemu in izkušenemu delu.

V centru, ki vam nudi popolno diskretnost, se lahko odprete in se prepustite zdravljenju. Pomagali vam bomo sprejeti vse vaše negativnosti, da se jih boste lahko osvobodili. Delamo iz nivoja enosti, ko so vse vaše emocije enako sprejete in pomagamo vam do svetlobe osvoboditve, do enosti, ponovne povezanosti, notranjega miru in sreče.

Obrede izvajamo Trinity, Alan, Gaia, Luka. Naš namen je, da vas kvalitetno podpiramo pri vašem zdravljenju, osebnostni rasti in transformaciji. Naš namen je, da postanete samostojni in neodvisni, da prebudite svojega notranjega zdravnika, svojo notranjo zavest, da se naučite živeti v ljubezni in radosti. Da spoznate moč nenasilne komunikacije in postanete svetla bitja luči, uspešni v svojem poslovnem življenju in ljubeči v čustvenem. 

Obred je globoko mistično zdravljenje, prepoznavanje boga, ki je v vsakomur in je brezmejen. Spoznali boste svojo pravo naravo in videli svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se boste osvobodili strahov in vseh nejasnosti in se lažje predati čudežu življenja.

Vaša varnost je na obredih na prvem mestu, da se lahko poglobiš vase in se posvetite procesu.

Zaživite z namenom izpolnjeno in srečno življenje, z ljubeznijo v vseh odnosih.

Stopite v stik z nami

Hvala, ker ste si vzeli čas, da spoznate naše obrede in delavnice, namenjene osebnostni rasti, fizičnemu in čustvenemu zdravljenju ter ponovni povezavi s samim seboj. Naš center je prostor, kjer lahko najdete notranji mir, svetlobo osvoboditve ter ljubezen v vseh odnosih.

Če vas zgoraj opisane izkušnje privlačijo in si želite izvedeti več o naših programih ali bi radi razjasnili morebitna vprašanja, nas neobremenjujoče kontaktirajte preko spodnjega kontaktnega obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili, vam svetovali in pomagali najti pot do lastne notranje rasti, sreče in ljubezni.

Vaše sporočilo je za nas pomembno, saj nas zanima, kako vam lahko pomagamo na vaši poti do bolj izpolnjenega življenja.

Naj vas spremlja svetloba, mir in ljubezen na vaši poti.

  Gaia s svojimi astrološkimi smernicami svetuje pri naših poslovnih in osebnih odločitvah in akcijah že več kot 10 let. Posebej cenim in spoštujem njen odnos do vsake posamezne stranke in zavedanjem vpliva, ki ga lahko z nepravilnim tolmačenjem povzroči – zato so njene astrološke razlage dinamičnih aspektov vedno usmerjene v izzive in lekcije ter ne v probleme in črne scenarije.
  Iza Sia Login, co-founder Outfit7 & Login5

  Gaia in njeni, najbolj varen otok za raziskovanje sebe in sveta. Prvič v življenju sem šla skozi obred in prvič začutila moč pradavnih skupnosti, brez Gaie, Alana in Luke ne bi zmogla skozi ta razburljiva potovanja.

  Zvezdana Mlakar
  Krasna ekipa kompetentnih šamanov, ki me popeljala v svet novih spoznanj in predvsem ljubezni do sebe. Sledim sebi, poslušam svoje občutke in se na podlagi tega odločam. Vsem tistim, ki si želite odpraviti svoje strahove, zaživeti v resnici, svetlobi in ljubezni , vam obrede iskreno priporočam.
  Tanja Skaza

  Gaia in njena ekipa so kot svetilnik, ki kaže pravo smer po razburkanem oceanu. Ali je to osebna ali poslovna pot, njihova luč mi je vedno pokazala pravilno pot in me pripeljala uspešno do zastavljenega cilja.

  Jan Golja, Yours&Ours

  Gaine astrološke analize in sporočila ob kanaliziranju z mojstrom Kouthumijem so bile nekaj čisto posebnega, ko ti astrološko znanje in vedenje dopolni pogled mojstra se z druge strani. Ki vidi dlje in gleda marsikaj drugače.

  Dragica Čarna

  Najbolj neprecenljivo pa je to, da se učenje ni končalo eno leto nazaj na samih obredih, temveč imajo takrat pridobljena dognanja dolgoročne pozitivne posledice tudi danes. In prepričana sem, da jih bom nosila s seboj celo življenje.

  Tjaša Kreuzer

  There are many paths for self development, many ways to heal the mind, body and spirit but few compare to working with plant medicine with respect and intention. I worked with plant medicine for a couple of years on my own with great results and yet I could not have anticipated the huge boost in focus, speed, effectiveness and safety from working with Alan, Gaia, Luka and Ales.

  Stuart Wolfe
  V Koštaboni je varen prostor z odličnimi učitelji življenja. Hvala, da sva lahko del tega. Hvala za vsa izkustva in spoznanja. Hvala za sprejetost, srčnost, podporo in odkrit pogovor.
  Andreja & Marko