Center sveta gaia

Tempelj zdravljenja, kjer so energije boginje, žive

Sveta Gaia je center za individualne in skupinske terapije, nahaja se v ekološki vasici, blizu Kopra (Koštabona), a hkrati daje občutek, kot bi bil zelo daleč od civilizacije. Ima zdravilne energijske točke in je v popolnem miru, kjer se lahko posvečate zdravljenju in svojim notranjim svetovom.

Prostor tudi oddajamo, za meditacije, yogo, duhovne delavnice, več na www.sacredgaia.eu.

HIŠA

Celoten prostor je primeren za delavnice za do največ skupno 20 oseb. Postelj je 14. v dvorani se lahko uredijo skupna ležišča za 6 oseb. Prostor oddajamo samo skupinam z delovnim programom, kot so delavnice, seminarji, joga, meditacije. Prostor prežema pozitivna zdravilna energija. Sveta gaia je vegetarijansko orientirano območje, zato je uživanje mesa in mesnih izdelkov na območju svete gaie prepovedano.

Vsi prostori so zgrajeni iz ekoloških materialov. Vsa poslopja so kamnita, ometana z ilovico, barvana z naravnimi barvami in izolirana s konopljino volno. Ogrevanje zagotavlja sončna energija ter toplotne črpalke, prav tako je hiša tudi klimatizirana za poletno vročino, ima zagotovljen hitri wi-fi. Dovolj velike sanitarije, tuše za aktivno skupinsko dinamiko. V hiši so 4 spalnice. Spodnji sobi: ena ima zakonsko posteljo, s svojo kopalnico, druga soba pa ima 4 ležišča, dve postelji in en pograd. Obe spodnji sobi imata tudi svoja izhoda na teraso. V srednjem nadstropju je jedilnica in kuhinja ter vrata v skupno kopalnico, v tem nadstropju je tudi glavni vhod v hišo. K hiši pripada tudi garsonjera, v kateri je čajna kuhinja, kopalnica s tušem in dve postelji.

PARK

Park se razteza na površini 3000m2, zasajen je z čudovitimi drevesi ki v poletnih mesecih dajejo senco, v parku pa je vse polno svetih rastlin, ki imajo zdravilne lastnosti, v parku je tudi najstarejše drevo daleč naokoli, murvak star 260 let. V parku je polno prostorov v katerih si najdemo tih kotiček za meditacijo in počitek. V parku so harmonično združeni vsi elementi, voda, ogenj, zemlja in zrak. Pod totemom se nahaja ognjišče obdano s krogom klopi, tam si lahko kurite sveti ogenj, pojete, igrale, meditirate. To je tudi zunanji zdravilni krog. Totem predstavlja stik z duhovnim svetom in je stik z elementom zraka. Ob enem pa predstavlja tudi celoten kozmus in je kakor antena, most med notranjim ter zunanjim svetom.

DVORANA

Tempelj, joga soba, multimedijska soba, plesna dvorana ali velika jedilnica, predavalnica… Skupni prostor je popolnoma biološka, organska dvorana, je več namenski prostor s površino 64m2, v katerem ima tudi projektor in projekcijsko steno, v strop vgrajene zvočnike, talno gretje, dobro razsvetljavo in ambientalno razsvetljavo ter 24 blazin za ležanje, spanje, meditacijo ipd. Dvorana je primerna za vse vrste delavnic, zdravljenj, terapij, plesa in yoge. Troje steklenih vrat omogoča obilo naravne svetlobe, pred dvorano je čudovita terasa sonca in lune, dvorana pa ima razgled na park, kjer raste starodavno drevo, ki nudi popolno senco za zunanje delo v poletnih mesecih. Omogoča tudi neposredno povezavo s kreativno kuhinjo. Dvorana ima tudi svoje sanitarije. V skupnem prostoru se lahko tudi spi. Energija je čudovita, mirna in čista.

SAVNA

Savna je narejena iz naravnih materialov, izolirana s konopljo. Greje se s pečjo na drva, na južni steni je veliko panoramsko steklo s čudovitim pogledom na tukajšnjo pokrajino. Ima dovolj prostora za 15 ljudi.

Plavalni ribnik

Element vode predstavlja tolmun ljubezni, plavalni ribnik, v katerem je naravna voda, ki se čisti skozi biološki, rastlinski filter s kristali ter UV filter. Primeren za plavanje in meditacijo na element vode ima tudi svojo večerno razsvetljavo.

Gaia s svojimi astrološkimi smernicami svetuje pri naših poslovnih in osebnih odločitvah in akcijah že več kot 10 let. Posebej cenim in spoštujem njen odnos do vsake posamezne stranke in zavedanjem vpliva, ki ga lahko z nepravilnim tolmačenjem povzroči – zato so njene astrološke razlage dinamičnih aspektov vedno usmerjene v izzive in lekcije ter ne v probleme in črne scenarije.
Iza Sia Login, co-founder Outfit7 & Login5

Gaia in njeni, najbolj varen otok za raziskovanje sebe in sveta. Prvič v življenju sem šla skozi obred in prvič začutila moč pradavnih skupnosti, brez Gaie, Alana in Luke ne bi zmogla skozi ta razburljiva potovanja.

Zvezdana Mlakar
Krasna ekipa kompetentnih šamanov, ki me popeljala v svet novih spoznanj in predvsem ljubezni do sebe. Sledim sebi, poslušam svoje občutke in se na podlagi tega odločam. Vsem tistim, ki si želite odpraviti svoje strahove, zaživeti v resnici, svetlobi in ljubezni , vam obrede iskreno priporočam.
Tanja Skaza

Gaia in njena ekipa so kot svetilnik, ki kaže pravo smer po razburkanem oceanu. Ali je to osebna ali poslovna pot, njihova luč mi je vedno pokazala pravilno pot in me pripeljala uspešno do zastavljenega cilja.

Jan Golja, Yours&Ours

Gaine astrološke analize in sporočila ob kanaliziranju z mojstrom Kouthumijem so bile nekaj čisto posebnega, ko ti astrološko znanje in vedenje dopolni pogled mojstra se z druge strani. Ki vidi dlje in gleda marsikaj drugače.

Dragica Čarna

Najbolj neprecenljivo pa je to, da se učenje ni končalo eno leto nazaj na samih obredih, temveč imajo takrat pridobljena dognanja dolgoročne pozitivne posledice tudi danes. In prepričana sem, da jih bom nosila s seboj celo življenje.

Tjaša Kreuzer

There are many paths for self development, many ways to heal the mind, body and spirit but few compare to working with plant medicine with respect and intention. I worked with plant medicine for a couple of years on my own with great results and yet I could not have anticipated the huge boost in focus, speed, effectiveness and safety from working with Alan, Gaia, Luka and Ales.

Stuart Wolfe
V Koštaboni je varen prostor z odličnimi učitelji življenja. Hvala, da sva lahko del tega. Hvala za vsa izkustva in spoznanja. Hvala za sprejetost, srčnost, podporo in odkrit pogovor.
Andreja & Marko