Zvezdne novice, od 30.8. – 5.9.

29. avgusta 2021

Zvezdne novice, od 30.8. – 5.9.

29. avgusta 2021

Sonce potuje skozi devico, Luna je v padajoči fazi, od zadnjega Luninega krajca, skoraj do mlaja.

Vsi veliki planeti so v retrogradnem gibanju, kar pomeni, da se bodo vsi procesi upočasnili, več energije boste potrebovali za vsak korak, ki ga storite.

Merkur pa je še direkten, naj vas opomnim, da se konec meseca obrača, v retrogradno gibanje.

Za vse, ki boste želeli poslovno svetovanje, za mesečni pregled po dnevih, vam pripravljamo en ugoden paket.

Zadnji teden padajoče Lune vzpodbuja realizacijo, vendar s počasnimi koraki, z veliko premišljenosti. Planeti so tudi vzpodbujajo ponotranjenost, priporočam veliko hoje in meditacije in vsak korak, ki ga storite, naj bo ekološki in v zavedanju o zmanjševanju izpustov.

Merkur je vstopil v znamenje tehtnice, kar poudarja doseganje ravnovesja in harmonije v komunikaciji, ter dobro mero sproščenosti.

Med torkom in petkom, bo Luna OOB, torej izven normalne tirnice, kar bo povzročalo vremenske motnje, čustveno bomo pa zelo občutljivi. Mars, ki je po svoji naravi malefik, bo v četrtek v opoziciji z Neptunom, kar ni dobra novica, saj se bo povečevalo število okuženih, za korona virusom. Aspekt bo povzročal tudi niz slabih dogodkov. V teh dneh je neugodno za potovanja, predvsem v četrtek, ki pa je nasprotno, zelo dober dan za iskanje notranjega miru.

Smo v času device, ko je potrebno določene stvari premakniti naprej, nekatere pa opustiti. Na razpolago sem vam za osebno astrološko svetovanje.

Ponedeljek, 30.8. Zadnji Lunin krajec, ob 9.13

Merkur je vstopil v tehtnico, to bo prineslo večjo stabilnost, finančni trgi se bodo umirili. Prav tako pa bo zavladala izpolnjena jesenjska energija, ki jo prinaša Merkur, kot prvi znanilec jesenjskega obdobja. Luna v dvojčkih, bo v trigonu s Saturnom , dobra energija za uradne zadeve in realizacijo.

Torek, 31.8.

Luna v dvojčkih je danes v trigonu z Jupitrom, kar lahko delno pomaga pri uresničevanju stvari, vseeno pa bo kar stresna energija, saj je Luna v kvadratu, z Marsom in Neptunom.

Sreda, 1.9.

Luna v raku bo v kvadratu z Merkurjem. Prvi šolski dan bo precej stresen, dinamičen, veliko bo vprašanj, v zvezi z potekom pouka, testiranji in podobno. Energija bo delavna, čeprav priporočam, da se izogibate veliko- poteznim načrtom.

Četrtek, 2.9.

Luna v raku bo v sekstilu z Uranom, Mars pa v opoziciji z Neptunom. Vidi se, da nas že čakajo novi ukrepi, normalno delovanje države bo omogočila le zadostna precepljen-ost.

Petek, 3.9.

Zjutraj bo Luna v opoziciji s Plutonom, kasneje bo v praznem teku, vse do 18. ure, ko bo vstopila v znamenje leva. Težek teden je za nami, danes ni primerna energija za kakršne koli dejavnosti, zvečer se bo energija umirila, čas bo primeren za druženje in zabavo ali pa lepo preživljanje prostega časa.

Sobota, 4.9.

Luna v levu bo v slabih aspektih, v opoziciji s Saturnom in v kvadratu z Uranom. Že dopoldan lahko naletimo na blokade, načrti pa se bodo ves dan spreminjali, ostanite mirni in ozavestite svoj ego.

Nedelja, 5.9.

Luna v levu bo v sekstilu z Venero in v opoziciji z Jupitrom. Danes se razvajajte, dan je primeren za zabavo, smeh bo spremenil energijo, veselje, druženje…