Zvezdne novice – Junij 2021

1. junija 2021

Zvezdne novice – Junij 2021

1. junija 2021

Junij se začenja z retrogradnim Merkurjem in smo v obdobju med dvema mrkoma, do 10.6.

V obdobju med dvema mrkoma se odsvetuje nove poslovne korake.
Ob mlaju, 10.6. bo obročasti Sončev mrk, kar pomeni, da je Luna v apogeju in ne pokrije celotnega Sončevega diska. Ta vrsta mrkov je prijazna in prinaša pozitivne spremembe. Mrk bo trajal 4 minute, deloval bo izrazito na vzhodno Evropo, tudi na Slovenijo. Mrk bo podpiral zdravljenje, enovitost, izboljševal bo odnose, osvobajal preteklost in usmerjal energijo v prihodnost.
Na podlagi izkušenj, ki jih imamo pri svojem delu, nam bo prinašal nenadne priložnosti, za katere priporočam, da jih izkoristite. V kolikor ste že dobro notranje prečiščeni in postavljeni, bo mrk prinesel eno celovito novo obdobje, učili se boste razvijati energijo dvojčkov, ki je gibalo ustvarjalnosti in napredka, saj je značilnost dvojčkov lahkotnost bivanja, brez v naprej zastavljenih ciljev. Učenje, ki ga bo prinašal mrk je prepuščanje življenju in prepuščanje vašemu notranjemu glasu. Mlaj, v obliki Sončevega mrka, bo 10.6., na 19. stopinji dvojčka, v konjunkciji z retrogradnim Merkurjem. V času rastoče Lune se bo narava retrogradnega Merkurja drugače odzivala, kot smo navajeni, saj nas bo vzpodbudila k novim akcijam, ki smo jih pridobili na podlagi svojih življenjskih izkušenj. Tako, da bo celotna narava retrogradnega Merkurja nekoliko drugačna, kot smo navajeni, še najbolj v tem, da nam bo prinesla nove priložnosti, ki so že bile, ampak jih nismo znali izkoristiti.
Merkur bo retrograden do 21.6., v tem času veljajo klasične omejitve, za obdobje retro Merkurja, odsvetuje se podpisovanje pogodb, saj pogodbe, sklenjene v tem času se ponavadi prekinejo in dogovori, razdrejo. V tem času je lahko narejeno veliko napak, tudi novi koraki se odsvetujejo.

Nasprotno pa je čas retrogradnega Merkurja primeren za popravljanje in obnavljanje starih projektov, obnavljanje projektov in dogovorov, ki ste jih sklenili pred retrogradnim Merkurjem.

Novi koraki se lahko delajo od 22.6.- 24. 6., ko je Ščip, vendar bo Venera v opoziciji z Plutonom, kar pomeni, da bodo zastareli družbeni vzorci blokirali napredek, žensko energijo in ljubezen. To označuje tudi borbe za ženske pravice, za enakost, borbe za naprednejšo, bolj odprto in humano družbo.

Poslovno je to obdobje zelo muhasto, zato priporočam, da se pomembne poslovne odločitve delajo po Ščipu, po 24.6., ko se bodo energije začele počasi umirjati.

Torek, 1.6.

V dopoldanskem času, se do 11. ure nič pomembnega ne more dogoditi, saj je Luna v praznem teku. Po 11. uri bo Luna vstopila v sočutni ribi in se srečala z Jupitrom, ki odpira vrata lepim energijam.

Sreda, 2.6. Zadnji Lunin krajec

Danes je zadnji Lunin krajec, Luna v ribah bo v sekstilu z Uranom, aspekt prinaša dobre rešitve, dobre ideje, energije so povezane za urejanje preteklih zadev. Venera bo danes vstopila v znamenje raka, kjer bo potovala mesec dni. V tem času bomo čutili ljubezen še globlje, saj se Venera v raku dobro počuti in skrbi za lepe družinske odnose.

Četrtek, 3.6.

Luna v ribah, v trigonu z Marsom, vas vzpodbuja, da čim več naredite, do 13. ure. Potem bo Luna v praznem teku.

Petek, 4.6.

Luna v ovnu, prinaša nove energije, čutili bomo dober aspekt, Venero v trigonu z Jupitrom, ki prinaša srečen razplet dogodkov, predvsem v uradnih zadevah, tistih, ki ste jih že dlje časa načrtovali saj je Luna v sekstilu s Saturnom.

Sobota, 5.6.

Današnji dan ima zelo slabe aspekte, Mars bo v opoziciji z Plutonom, ki vzpodbuja negativna čustva in negativne strasti, označuje tudi slabo družbeno klimo. Smo v obdobju med mrki, bodite previdni v komunikaciji, da ne naletite na kakšno zamero.

Nedelja, 6.6.

Luna bo vstopila v bika, imamo boljše aspekte, vendar bik je ležeren, rad ima dobro hrano, glasbo in počitek. Spočijte si, saj je pred nami močan sončev mrk.

Ponedeljek, 7.6.

Luna v biku bo zjutraj srečala Urana, lahko se pojavijo stari, ki jih moramo pozdraviti. Pomembno je, da veste, da smo malo pred Sončevim mrkom, ko se vse energije okrepijo in je priporočljivo ostajat pozitiven, saj se vsaka misel in vsako čustvo podeseteri svojo moč.

Torek, 8.6.

Luna v biku bo v sekstilu z Marsom, močne energije bodo v zraku, potujte skozi njih z odprto in predvsem pozitivno energijo. Čas ni primeren za nove korake.

Sreda, 9.6.

Luna v dvojčkih bo danes vplivala na bolj lahkotno komunikacijo, trigon s Saturnom in pred mrkovske energije pa bodo pokazale na vse točke, ki potrebujejo reševanje. Vendar danes vam ni potrebno hiteti, bistveno je, da ohranite lepe energije.

Četrtek, 10.6. Mlaj v obliki Sončevega mrka

Danes je obročasti Sončev mrk, ob 12.50. uri ga bomo videli tudi pri nas. Trajal bo okoli 4 minute, torej bomo njegovo delovanje čutili vse do septembra. Primeren dan je tudi za to, da pogledate drugemu v oči in mu poveste, koliko svetosti in lepote vidite v njemu, njej. Privoščite si meditacijo in bodite v notranjem miru.

Petek, 11.6.

Dan po Sončevem mrku, Sonce v dvojčkih doseže retro Merkurja, v konjunkciji. Aspekt kazimi, med Soncem in retro Merkurjem vedno pokaže, kaj je potrebno popraviti, da bodo naši koraki v bodoče boljši. Luna v trigonu z Jupitrom, bo prinesla lepe energije. Čas je primeren le za popravljanje in obnavljanje starih zadev.

Sobota, 12.6.

Luna potuje skozi čustvenega raka, v čudovitih aspektih z Venero in Uranom. Lep dan za ljubezen, radost in srečo. Preživite ga z tistimi, ki jih imate radi. Prihajajo tudi nove ideje, ki jih boste lahko uresničevali v času direktnega Merkurja.

Nedelja, 13.6.

Luna v raku bo v opoziciji s Plutonom, danes bodo bolj nemirne energije v zraku, Pluton pokaže prepričanja, ki jih moramo opustiti in pa seveda družbene dogodke, na katere nimamo vpliva.

Ponedeljek, 14.6.

Luna v levu bo v slabih aspektih, dan bo poln nejasnosti in opozoril, da ne delamo akcije, saj so danes astrološke poti zablokirane, Luna bo v opoziciji s Saturnom.

Torek, 15.6.

Luna v levu bo v sekstilu s Soncem, danes bo boljši dan za levje akcije, vendar zavedajte se, da je Merkur retrograden, še vedno ni dober čas za uvajanje novosti, dogovarjanja, trgovanja, razen prodaje.

Sreda, 16.6.

Luna bo vstopila v devico, po levji energiji, se bomo spustili na zemljo, postali bolj skromni in našli dobre ideje za praktične rešitve.

Četrtek, 17.6.

Luna v devici, bo v kvadratu z retro Merkurjem, veliko dela bo v dopoldanskem času, urejajte stvari za nazaj, pravi Merkur, ki potuje navidezno nazaj. Danes se izogibajte kritiki, bo lažje in lahkotneje potekal dan.

Petek, 18.6. Prvi Lunin krajec, ob 6.uri

Luna bo vstopila v družabno tehtnico, šele po 11. uri se dan odpre, veliko energije boste imeli in hitro boste dosegli zastavljene cilje.

Sobota, 19.6.

Luna v tehtnici bo v trigonu s retro Saturnom in Merkurjem, veliko bo pogovorov in dogovarjanj. Poslovna dogovarjanja naj bodo še vedno usmerjena v pretekle korake. Kmalu bo direktni Merkur, takrat jih boste lahko tudi uresničevali.

Nedelja, 20.6.

Energija bo rasla, prihajale bodo nove ideje, vendar z novimi idejami še počakajte, saj se bo Merkur jutri obrnil v direktno gibanje.

Ponedeljek, 21.6. Poletni solsticij, Sonce vstopi v raka

Luna v škorpijonu bo dopoldan v težkih aspektih, na dan lahko pridejo nezavedne zamere. Merkur se danes obrača v direktno gibanje, zato bo še kaotična energija. Popoldan bo energija poletnega solsticija prinašala pozitivne energije in predvsem ljubezen, ki premaga vsa nasprotja.

Torek, 22.6.

Luna bo v praznem teku do 15. ure, ko bo vstopila v strelca in prinesla veliko optimizma. Sicer bo Luna v kvadratu z Jupitrom, pa vendarle se bodo načrti lepo sestavili. Dan je že primeren za nove korake.

Sreda, 23.6.

Luna v strelcu in Sonce v trigonu z Jupitrom, do 12. ure so vse astrološke poti odprte, lahko se podpisuje pomembne pogodbe.

Popoldan bo Luna v opoziciji z Merkurjem in Venera v opoziciji z Plutonom. Čustveno naporen čas in slabše razumevanje v komunikaciji. Poskušajte ostati v pozitivnih energijah.

Četrtek, 24.6. Ščip, ob 20.40

Danes je polna Luna, v kozorogu in Sonce v raku. Dopoldan bo Luna v praznem teku, pomembnejše sestanke prestavite na popoldanski čas, ko bo Luna v kozorogu v lepih aspektih. Poleg dela se posvetite tudi družinskim odnosom, saj so dobri odnosi tempelj poslovnega uspeha.

Petek, 25.6.

Luna v kozorogu bo v trigonu z Uranom, danes je dober dan za sestanke, dogovore, za podpisovanje pogodb, za izboljšave načrtov in za skupnost, za druženje…

Sobota, 26.6.

Luna v kozorogu bo v konjunkciji s Plutonom in v opoziciji z Venero. Dan bo čustveno neugoden, bodite nežni en do drugega, dan ni primeren za poslovne korake.

Nedelja, 27.6.

Luna v vodnarju, bo v opoziciji z Marsom, konjunkcija Saturn, kvadrat Uran. To so nevarni in težki aspekti, bodite previdni v prometu in v komunikaciji.

Ponedeljek, 28.6.

Luna bo v praznem teku ves dan, kar pomeni, da se nič pomembnega ne more dogoditi, posvetite se le rutinskim stvarem. Merkur je direkten, to bomo čutili, kot pozitivni vpliv, saj bodo stvari začele spet normalno teči.

Torek, 29.6.

Luna v ribah bo v lepih aspektih, trigon s Soncem in sekstil z Uranom. Novi načrti se bodo izkazali za pravilne, danes lahko pričakujete veselo novico.

Sreda, 30.6.

Luna v čustvenih ribah bo v konjunkciji z Neptunom. Poskrbite za zadostno količino mineralov in vitaminov, da boste imeli dovolj energije.