Zvezdne novice, 6.9. -12.9. Mlaj v devici

5. septembra 2021

Zvezdne novice, 6.9. -12.9. Mlaj v devici

5. septembra 2021

V torek, 7.9. je mlaj v devici in začenja se nova Lunina rast. Sonce je v trigonu z Uranom, ki predstavlja znanost, skupnost, medicino in predvsem lepe, novodobne odnose. Izkoristite poslovno precej uspešno Lunino rast, saj se bo konec meseca Merkur obrnil v retrogradno gibanje.

Mlaj v devici poudarja pomembnost samooskrbe, sožitja z naravo, ekologijo in trajnostni način življenja. Luna in Sonce v devici poudarjata sočutno komunikacijo in medsebojno pomoč, saj sta v opoziciji z Neptunom, ki predstavlja neizbežen četrti val covida 19. Naredite nekaj za skupnost, cepite se!

Z Lunino rastjo so sicer vse poti odprte, vendar bodite pozorni na to, kam vlagate energijo, oziroma živite tako, da boste čim manj bremenili naravo. Svoje načrte in projekte lahko preverite v astrološkem pregledu, saj najmanj izgube povzroči astrološki pregled, kot pa da poskušate delati svari, ki niso pravilno zastavljene, saj tako izgubite veliko časa in sredstev.

Ščip, z Luno v ribah, na fiksni zvezdi Scheath, o katerem bomo še veliko pisali, bo 21.9., že prinaša slabe energije, naravne nesreče, poplave, katastrofe, vojne…Vsekakor bo mesec device pester, naravnali se bomo na pozitivne vibracije, skrbeli za lepe in zdrave ljubeče odnose, predvsem pa Scheath opozarja na to, da je ključ uspeha in dobrega življenja v skupnosti, v sodelovanju v skupnosti.

Približujemo se jesenjskemu enakonočju, ki bo 22.9. in bo imel z gibanjem Lune zelo pomemben položaj. Enakonočje bo odprlo vrata v novo obdobje.

Venera, planet lepote bo odstopila svoje mesto Uranu, planetu skupnosti in skrbi za naravo. Nečimrnost bo zamenjal boj za okolje. Na prvem mestu bo postalo ohranjanje zdrave pameti in nenasilne komunikacije, ki jo predstavlja Mars, ki bo v konjunkciji s Soncem, v času enakonočja. Pri vsakem nakupu bomo upoštevali trajnost in odlične izpuste.

Novo življenje bo lepo, preprosto, skromno. Prav tako bo enakonočje odprlo, s Soncem v 6. hiši, v konjunkciji z Marsom in Venero v opoziciji z Uranom, besen povratek covida 19. Bolnice se bodo polnile, ukrepi se bodo vračali.

Z astrološkimi dnevi pa ostajamo pri našem tednu. Bolj, ko se približujemo koncu našega tedna, bolj bomo navdušeni nad naravo, ki nam bo pričarala jesenjske barve, narava se bo začela odevati v lepoto sončnih zahodov, jutranje meglice bodo poplesavale po dolinah. Ponekod se bo začel najlepši del poletja, indijansko poletje.

Ponedeljek, 6.9.

Luna bo v devici, imamo dober aspekt, Venera trigon Jupiter, ki je primeren za druženje in ima lepo energijo za vse, česar se boste lotili. Smo dan pred mlajem, ne začenjajte še novih korakov, posvetite se rutinskemu delu.

Torek, 7.9. Mlaj, ob 2.50 uri

Mlaj v devici, bo prinesel lepo energijo, Sonce je v trigonu z Uranom, prihajajo prave ideje, prijetna energija, lepota, radost, harmonija. Popoldan pa se že začenja opozicija z Neptunom, ki ponazarja jesenjsko porast okužb.

Sreda, 8.9.

Luna v tehtnici bo v trigonu s Saturnom. Lepa, delavna energija, harmonija v odnosih in čas, ki je namenjen urejanju konkretnih zadev.

Četrtek, 9.9.

Luna v tehtnici, bo še vedno nosila družabne energije, danes se lahko soočimo s pomembnim, izzivom, ki ga bomo uspešno rešili, Luna prihaja v trigon z Jupitrom.

Petek, 10.9.

Luna bo zjutraj vstopila v škorpijona, energija prebuja notranjo moč, naučite se izražati čustva, na zdrav in prijeten način. Luna v kvadratu na Saturna, nam lahko slabe občutke tudi stopnjuje. Vendar, če jih znate izražati na pozitiven način, se vse spremeni v zlato – rumeno svetlobo.

Sobota, 11.9.

Luna v škorpijonu bo zjutraj v težkih aspektih, ostajajte raje doma, če ne lahko naletite na blokade. Po 9. uri pa se nebo lepo odpre, uživajte v radostih življenja.

Nedelja, 12.9.

Luna bo vstopila v strelca, sekstil s Saturnom bo že pričaral jesenjske barve, narava se bo začela odevati v lepoto sončnih zahodov, jutranje meglice bodo poplesavale po dolinah. Ponekot se bo začel najlepši del poletja, indijansko poletje.