Ščip, 24.6.

24. junija 2021

Ščip, 24.6.

24. junija 2021

Danes je Kozorogova polna Luna, v času raka, s pomembnimi odlikami, ker je na osi ascendent- descendent, osvetljuje celotno obdobje uresničevanja, ki bo trajalo do zimskega solsticija.

V tem času bodo vse naše misli, čustva, želje in iskreni nameni dobivali svojo obliko.

To je tretja Luna četrtega Duringovega dneva, nove ere. Ta ciklus je iz vilinske kozmologije, govori o tem, da so nam vilinska bitja bližje, naša percepcija bo bolj razširjena in dovzetna za vibracije, iz zgornjega sveta, torej občudujte Luno ta večer in bodite v meditaciji.

Konstelacije ob poletnem solsticiju in Ščipu, ki se dogodi na osi 1/7 hiše, nam govorijo, da naj hodimo naprej samo s pozitivnimi čustvi in da gradimo skupnosti, ki temeljijo na sočutju.

Ta Ščip je zelo pomemben, saj nas vpelje v mesec velikega učenja, ki se zaključi z naslednjim Ščipom, Guru purnima.

Bodite pozorni, kajti vsak dan bo prinašal nova učenja, spoznanja, kako lahko spreminjamo svoje življenje, da lahko povzročamo čim manj škode naravi. To pa je le začetek, saj nova era je obdobje velikih sprememb.

Nocoj dajte kristale, na mesečev sij, naj jih napolni z energijo, ko spite, poskušajte spati na mesečini, da vas vsaj del noči obsije. Moč Lune bo aktivna še tri dni.

VABIM VAS, da si ogledate našo novo spletno stran, ki ima prav danes rojstni dan.

Nudimo vam tudi spletno trgovino, ki pa ni kar tako, ampak vam ponuja obeske iz posebno izbranih močnih magičnih kristalov in zdravilnih dišav magične Istre, ki jih sami pridelujemo biodinamično in organsko.