Polna Luna, 22.8.

15. avgusta 2021

Polna Luna, 22.8.

15. avgusta 2021

Pred nami je močan teden, v katerem boste lahko gradili vaše svete namene.

Prejšnji Ščip je učil, spoznali smo stvari, jih dojeli, uvideli in smo lovili ideje za spremembe, za nove korake.

Prihajajoči Ščip, 22.8. pa bo vse te lekcije in uvide že začel udejanjati. Če smo v prejšnjem Ščipu spoznali, kako naj hodimo, bomo ob tem Ščipu na tak način že začeli hoditi.

V kolikor smo v pravem toku, teh energij ne bomo izgubili. Ampak nas bodo usmerjale k pravim povezavam in mrežen-ju. Naj vas spomnim, da je najbolj pomembna energija čim širšega sodelovanja in skupnosti.

V vsem tem se bodo odražale hude posledice degradacije okolja, katastrofalni vremenski pojavi in požari nas spremljajo na vsakem koraku. Zemljino ravnovesje, ki se je gradilo milijone let je porušeno. Zato moramo skrbno načrtovati vsak svoj korak, energijo usmerjati na pravi način in za prave cilje. Bistvo mora biti skupnost in ne več Jaz.

Profit pomenijo srečni in lepi odnosi in ne več zaslužek!

V ponedeljek bo Venera vstopila v tehtnico, ljubezen, umetnost in pomen erotične ljubezni s partnerjem- ko, bomo še močneje čutili.

Sredi tedna bosta Merkur in Mars v konjunkciji v devici, to že prinaša realizacijo v pravi smeri, torej pravi koraki, prava dejanja, prave povezave…

Konec tedna bo Sonce v opoziciji z Jupitrom, kar označuje ne preveč dober čas za potovanja in vremenske ne-prilike na širših območjih. Opozicija tudi narekuje, da je v tem obdobju pomembno stvari čutiti, graditi odnose, saj drugače ne bo nobene ekspanzije.

Merkur v trigonu z Uranom, prinaša dobre ideje, povezane z sodobnimi trendi, z ekologijo, zavestjo, zdravljenjem.

Torej v času od prvega krajca do Ščipa je še vedno potrebno graditi lepe odnose, lahko boste izrazili svoje najboljše energije in, če se boste res dobro potrudili, se bo pred vami začela odpirati nova pot.

Saturnovo leto je in ne zanemarite učenj tega lepega planeta.

Ob Ščipu, 22.8. bosta Sonce, na 29. stopinji leva, na fiksni zvezdi Regulus in Luna na 29.stopinji vodnarja, to je uspešna in lepa energija, vendar stvari je potrebno delat s srcem, če ne lev ne bo pustil realizacije. Vse stvari je potrebno delati s srcem, predvsem graditi odnose.

Dobri odnosi bodo po Ščipu v levu najpomembnejši kapital jesenskega ciklusa.

Ob Ščipu bo Sonce vstopilo v znamenje device.

Ponedeljek, 16.8.

Luna v strelcu bo zelo optimistična, kvadrat z Merkurjem, poudarja delavno energijo, lahko komunikacijo, s katero boste našli neke dobre rešitve. Danes bo Venera vstopila v svoj dom, v znamenje tehtnice, še ves mesec bomo globlje čutili ljubezen in harmonijo.

Torek, 17.8.

Luna v strelcu bo v kvadratu z Neptunom. Dan ni primeren za pomembne odločitve, ne verjemite vsemu, kar slišite.

Sreda, 18.8.

Luna bo vstopila v resnega kozoroga in se srečala v kvadratu z Venero. Danes bo v zraku bolj delavna energija.

Četrtek, 19.8.

Luna v kozorogu in konjunkcija Merkurja in Marsa. Dober dan za pogovore in sestanke, če le znate ohraniti mirno besedo.

Popoldan se Sonce bliža opoziciji z Jupitrom in sreča ni naklonjena.

Petek, 20.8.

Dopoldan bodo še težke energije, ki bodo počasi izzvenele.

Po 11. uri se astrološko vesolje odpre, Luna bo vstopila v vodnarja, Merkur in Uran bosta v trigonu. Super energija bo, s srečnimi vplivi, v celoti se bo čutila vodnarjeva energija, s humanimi idejami. Zvečer bo Luna v trigonu z Venero, spet lep, družaben aspekt.

Sobota, 21.8.

Luna v vodnarju, v kvadratu z Uranom, je precej nepredvidljiv aspekt, zlasti pred Ščipom. Ta aspekt bo že nosil energijo Ščipa, ki se bo potem nadaljevala, v naslednji dan. Močan vodnarjev vpliv bo, tudi Mars bo v trigonu z Uranom, aspekt strasti, poguma in pogumnih dejanj.

Vse skozi bo pridih močnega vodnarjevega vpliva, ulovite lahko pomembne ideje.

Nedelja, 22.8. Ščip, ob 14.uri

Luna na 29. stopinji vodnarja bo dosegla Sonce v opoziciji, na 29. stopinji leva. Ščipa bo pokazal, da je le pot srca pomembna, vse ostalo bo sledilo ljubezni. Učenje Luna je, da gradimo lepe odnose, saj je skupnost ustvarjalna sila nove dobe.