Po Ščipu, v energijah device

23. avgusta 2021

Po Ščipu, v energijah device

23. avgusta 2021

Sonce je vstopilo v znamenje device, to je znamenje, ki uporabi vso energijo, katero ste zbrali v času leva in jo sedaj spusti na zemljo. S tem znamenjem zodiaka se začne obdobje, katerega najbolj enačimo z materinsko energijo, ki je skrbna, nahrani vse, poskrbi za ozimnico, za zaloge hrane. Prav tako, v sodobnem času je značilno, znamenje device, da zna pravilno razporedit finančna sredstva. Tokratna devica bo imela veliko dela, sploh v prvem tednu, saj bo vladar device, Merkur v opoziciji z Neptunom.

Aspekt Merkur opozicija Neptun bomo čutili predvsem v torek in sredo. Aspekt predstavlja šibak imunski sistem torej širjenje epidemije. Povzroča težave v komunikaciji in predvsem to, da nam onemogoča videti celotno sliko, lahko povzroči, da se ulovimo v probleme in ne vidimo, da je to le stopnička k uresničevanju naših idej.

Ker je devica mesec odločitev in čas, v katerem izbiramo nove poti, je tudi primerno obdobje za astrološki posvet, za katerega sem vam na voljo.

Ponedeljek, 23.8.

Luna v ribah, bo dan po Ščipu prinašala lepe energije, Venera trigon Saturn je lep aspekt za odnose, gradite zaupanje in sočutje.

Po 17.uri je Luna je v opoziciji z Marsom, bodite previdni.

Torek, 24.8.

Luna v ribah bo v praznem teku, Merkur prihaja v opozicijo z Neptunom in opozarja na ponoven val epidemije. Tudi koncentracija ne bo prava, lahko pride do napačnega razumevanja. Danes zaužijte več vitaminov.

Sreda, 25.8.

Luna v ovnu in sekstil s Saturnom, kažeta na čas, ki je dober za konkretne zadeve, ni pa primeren čas za romantiko, saj je Luna v opoziciji z Venero.

Četrtek, 26.8.

Luna v ovnu in Merkur trigon Pluton. Dobro zastavljeni koraki bodo obrodili bogate sadove.

Petek, 27.8.

Luna v biku bo v trigonu s Soncem, stvari se bodo realizirale in prinesle dobre rezultate. Saturn bo aktiven in bo narekoval svoj tempo, učite se od njega, od najbolj modrega učitelja.

Sobota, 28.8.

Luna v biku, konjunkcija Uran, trigon Mars. Dobra energija, primerna za potovanje, meditacijo in pomembne uvide.

Nedelja, 29.8.

Luna v biku in lepe dinamične energije, ki jih bo prinašal Jupiter, se lahko pokažejo skozi pomembne uvide.

Ponedeljek, 30.8. Zadnji Lunin krajec

Merkur bo vstopil v tehtnico, to bo prineslo večjo stabilnost, finančni trgi se bodo od tu naprej bolj umirili. Prav tako pa bo zavladala izpolnjena in jesenjska energija, ki jo prinaša Merkur, kot prvi znanilec jesenjskega obdobja. Luna v dvojčkih bo v trigonu s Saturnom, dobra energija za uradne zadeve in realizacijo.