Mlaj v levu in nova Lunina rast

8. avgusta 2021

Mlaj v levu in nova Lunina rast

8. avgusta 2021

Mlaj 8.8., bo na 16. stopinji leva, v konjunkciji z Merkurjem.

Ne smemo pozabiti, da je bilo obdobje padajoče Lune še vedno pod vplivom Guru Purnime, Lune velikega učenja. Verjamem, da ste se veliko naučili in, da ste v tem obdobju v življenje vnesli marsikatero spremembo.

Še vedno pa poudarjam, da se trudite z vsakim korakom in z vsakim dejanjem zmanjševati emisije.

Mlaj je izjemno pomemben, saj bo v konjunkciji z Merkurjem, pomeni zavest, podzavest in čustva, vse v enem, v jasnem vedenju osveščenosti, ki jo je tudi na pravilen način možno ubesediti. Pomemben mlaj, za pomembne korake, ki bodo rasli z vami, skozi celotno Lunino rast.

Mlaj in čas po mlaju, je pomembna točka preloma, saj boste zelo jasno videli učinke svojih akcij. Se pravi, kaj jaz delam, v skupnosti, kakšna je moja energija v skupnosti. Na nek način se boste prepoznali skozi učinke, ki jih vaša energija daje skupnosti. Saj je svoje akcije in energije težko prepoznat, vidimo jih šele skozi odnos, ki ga imajo drugi ljudje, do nas.

V tem tednu bodite pozorni, da boste racionalno uporabljali svojo energijo, ritem bo narekoval Saturn, ki bo od vas narekoval hitrost in veliko osredotočenosti. Spet se bo zaostrovala pandemija, Venera bo v opoziciji z Neptunom, Merkur pa v opoziciji z Jupitrom. Namenite ves teden bolj poglabljanju vase in meditaciji, ter poskušajte stvari, ki ste se jih naučili, lepo integrirati v življenje.

Naj vas vodijo pogum, modrost in notranji mir.

Nedelja, 8.8. Mlaj, ob 15.50.uri

Mlaj v levu, bo proti večeru že prinašal boljše energije. Mlaj bo poudaril znamenje levja, ki slovi po notranji izpolnjenosti in je čas, ki si ga namenite vsak zase, za tisto, kar najraje počnete.

Ponedeljek, 9.8.

Luna v levu bo v opoziciji z Jupitrom, do 14.30. ure. Sreča do te ure ne bo naklonjena, astrološko nebo je zaprto, čas je primeren za nedelovanje. Venera prihaja v opozicijo z Neptunom, kar prinaša nemoč in nas vzpodbuja k temu, da sprejmemo situacijo takšno, kot je. Čas še ni primeren za delovanje.

Torek, 10.8.

Luna v skromni devici bo v trigonu z Uranom. Poudarek bo na zdravju, zdravljenju, duh nove dobe bo prisoten, ni pa še primeren čas za delovanje, kajti Merkur se bliža opoziciji z Jupitrom, to je neugoden čas za komunikacijo in daljša potovanja.

Sreda, 11.8.

Luna v devici bo do 9. 30 uri v slabih aspektih, kazala na nejasnosti in nemoč. Po 10. uri bo boljša energija, Luna konjunkcija Venera. Če hočete popraviti kakšen odnos, je danes pravi čas. Merkur bo vstopil v devico, kjer bo potoval ves mesec in prinašal boljšo komunikacijo.

Četrtek, 12.8.

Luna v tehtnici bo vzpodbujala lepe in harmonične odnose, danes bo energija prijetnejša, dober čas je za meditacijo in komunikacijo. Luna v trigonu s Saturnom bo vzpodbujala koncentracijo in resno delo.

Petek, 13.8.

Luna v družabni tehtnici, v lepih aspektih, nas bo polnila z optimizmom, imeli bomo dobro energijo, čas je primeren za delovanje.

Sobota, 14.8.

Luna bo vstopila v energijsko nabitega škorpijona, pazite kaj boste delali s svojo energijo. Kvadrat s Saturnom, bo učil, kako transformiramo čustva in ustvarjamo polje pozitivne energije.

Nedelja, 15. 8. Praznik, Marijino vnebovzetje in prvi Lunin krajec

Luna v škorpijonu, z močnimi energijami. Bodite pazljivi, sočutni in pozitivni. In privoščite si ritualno čiščenje v vodi, Luna je v trigonu z Neptunom.