Marec 2021 – astrologija

1. marca 2021

Marec 2021 – astrologija

1. marca 2021

Marca,

so vsi planeti direktni.

Do mlaja, 13.3., bo še vedno trajala močna energija manifestacije ali udejanjanja, ki se je začela po Ščipu, v februarju. Zelo dobri dnevi so in pomembni, da jih izkoristite. Z Lunino rastjo boste lahko naredili pomembne korake naprej.

Mlaj 13.3. v ribah, v konjunkciji z Neptunom.

V času mlaja še ne bo sprememb na področju virusa, kajti Neptun še vedno slabi imunski sistem, ki pa se proti Ščipu v marcu končno začne popravljat.

Od mlaja do Ščipa je čas za nove korake, s katerimi boste tudi vstopili v nov letni ciklus, ob pomladnem enakonočju, 20.3. Zelo pomembno je, kako energije nastavite v mlaju, kakšne informacije širite, kajti to vam bo dalo izhodišče za celo leto. Mlaj v ribah je tisto obdobje, v katerem se posejejo zgodnja semena, to je metafora za vse naše projekte ali ideje, ki jih bomo začeli uresničevati.

Prihaja Mars OOB, ki bo 20.3.-23.3. OOB pomeni, izven ekliptike, zato se planet na svojem področju obnaša nepredvidljivo. To je nevarno obdobje za promet in kakršno koli delo s stroji. V tem obdobju bodite vsaj deset krat bolj pazljivi, kot ste najbolj pazljivi. Skrbite tudi za notranji mir in ne vzpodbujajte konfliktov. Izogibajte se hrupnih ljudi. Te dnevi niso dobri za nakupe avtomobilov ali strojev.

V mesecu marcu je pomembno, da veliko meditirate in negujete notranji mir, da vzdržujete pozitivno energijo, saj bo na tak način manifestacija lažje potekala in ne boste prišli pod vpliv neugodnega Marsa.

V mesecu marcu bo virus še ostajal z nami, v aprilu in maju pa bo boljše!

Ponedeljek, 1.3.

Padajoča Luna bo v družabni tehtnici v zelo lepih aspektih. Zjutraj bo Luna v trigonu s Saturnom, kasneje v trigunu z Merkurjem in Jupitrom, dobra energija je za uresničevanje dogovorov, za uradne in pravne zadeve. Čudovit dan je tudi za sestanke, za podpisovanje pogodb.

Torek, 2.3.

Luna bo danes le v kvadratu s Plutonom, aspekt je primeren za  temeljne odločitve ali spremembe, neugoden pa je za dogovarjanja.

Sreda, 3.3.

Luna bo vstopila v nepremagljivega škorpijona, dopoldan bo v slabih aspektih, v opoziciji z Uranom, nenadni dogodki ali neugodna presenečenja, načrte boste morali prilagoditi. Popoldan bo Venera v sekstilu z Uranom, ugotovili boste, da je sprememba na boljše in se vse dogaja, kot se mora.

Četrtek, 4.3.

Luna v škorpijonu bo zjutraj v trigonu z Neptunom in v sekstilu s Plutonom. Mars bo danes vstopil v dvojčke, to pa je tudi edina sprememba energije, ki se bo odražala v bolj odprti komunikaciji.  Merkur prihaja v konjunkcijo z Jupitrom. To je tako močan aspekt, da bodo vsi koraki, imeli trajne posledice, zavedajte se tega.

Petek, 5.3.

Luna bo v optimističnem strelcu in Merkur v konjunkciji z Jupitrom, kar je zelo srečen aspekt za vse poslovne aktivnosti,  dogovore in pravne zadeve.

Sobota, 6.3. Zadnji Lunin krajec, ob 2.30.uri

Zgodaj zjutraj so še lepi aspekti, potem je Luna v praznem teku. Luna bo dopoldan v kvadratu z Neptunom, poskrbite za vitamine in minerale. V dogovorih bodite pozorni na jasnost komunikacije.

Nedelja, 7.3.

Luna bo vstopila v discipliniranega kozoroga in bo v trigonu z Uranom. Dober in kreativen dan bo, izkoristite nedeljo za nekaj novega.

Ponedeljek, 8.3.

Luna v kozorogu bo v sekstilu s Soncem in Neptunom, bodite ustvarjalni in naredite stvari drugače, stopite ven, iz svojih okvirjev.

Torek, 9.3.

Luna bo vstopila v humanega vodnarja, imamo trigon z Marsom, spet zelo dobre energije, do 14. ure bodo dobre in uspešne energije, izkoristite dan za delo, saj vam bo vse dobro steklo. Popoldan bo Luna v kvadratu z Uranom, hoteli boste narediti stvari po svoje, tudi prav je tako, vendar ne pozabite na usklajenost z drugimi ljudmi, kajti Tim je pomembnejši od samovolje.

Sreda, 10.3.

Luna v svobodnem vodnarju bo dosegla Jupitra, veliko svetlobe bo v zraku, čutili bomo sveže, nove energije nove dobe. Bodite kreativni, saj je čas sprememb tukaj.

Četrtek, 11.3.

Luna bo danes v praznem teku, Sonce bo v konjunkciji z Neptunom, zato dan ni preveč dober za delovanje, saj se stvari ne bodo razpletle, kot bi si to želeli. Popoldan bo Luna vstopila v ribi, posvetite se tistemu, kar radi počnete.

Petek, 12.3.

Dan pred mlajem, z Luno v ribah nima veliko energije, vseeno pa Luna potuje k Veneri, ob mlaju bosta v konjunkciji, kar pomeni, da se bodo kmalu prebudile pomladne energije ljubezni.

Sobota, 13.3. Mlaj v ribah, ob 11.21.uri

Venera v ribah se približuje Neptunu, mlaj bo na 23. stopinji rib. Težko pričakovani mlaj predstavlja prelomnico, saj se bodo po mlaju začele nove energije. Skrbite za usklajenost, dobro razpoloženje, srečen Tim je več, kot polovico uspeha.
Prihaja močan impulz rasti, vse do rastoče Luno, energija bo poudarjala pomen ženske, ljubezni, lepote in sočutja.

Nedelja, 14.3.

Venera bo v konjunkciji z Neptunom, Luna bo vstopila v ovna in prinesla energijo pomladi, v sekstilu z Marsom bo ustvarjala veliko energije in volje, za nove korake in nove cilje. Energija je tudi primerna za delo na vrtu.

Ponedeljek, 15.3.

Rastoča Luna v ovnu in vse poti odprte! Prihaja sekstil z Jupitrom, nove energije so tu! Prvi impulzi ovna se bodo začeli kazati v obliki svežih, ter popolnoma novih idej, čas je za spremembe, nove korake. Bodite pogumni.

Torek, 16.3.

Do 12. ure bo Luna v praznem teku. Po 12. uri bo vstopila v konkretnega bika, čas bo za konkretne dogovore, podpise pogodb saj je Luna v sekstilu z Merkurjem. Sonce bo v sekstilu s Plutonom, prinaša pozitivno energijo, za vse, kar si boste želeli uresničiti.

Sreda, 17.3.

Rastoča Luna v biku, gre proti kvadratu z Jupitrom, kvadratni aspekti vedno pomenijo intenzivno delo. Ker je zjutraj še kvadrat s Saturnom, kaže, da bo potrebno urejat neke uradne zadeve, za kar je dan tudi zelo primeren, torej za urejanje uradnih in pravnih zadev.

Četrtek, 18.3.

Luna v biku, v sekstilu z Neptunom in Venero, Venera sekstil Pluton! To so dobri aspekti, ki prinašajo dobre novice, predvsem bodite pozorni na poslovna partnerstva, ki imajo danes veliko podporo. Dan je čudovit,  za sodelovanje in povezovanje, astrološko nebo je odprto.

Petek, 19.3.

Luna v dvojčkih bo dosegla Marsa, v konjunkciji. Komunikacija bo odprta, bodite pogumni in naredite korak naprej, v novo smer, uspeh je skoraj zagotovljen.

Sobota, 20.3. Pomladno enakonočje

Sonce bo ob 10.30. uri vstopilo v ovna in ustvarilo pomladno enakonočje. Pomladno enakonočje je praznik ravnovesja in Pachamame, dan zato, da izrazimo hvaležnost, do narave, da nas še vedno prenaša. Energije bodo lepe, Luna v dvojčkih bo v trigonu z Jupitrom, razširjala vse svete energije.
Opozorilo! Mars se začne gibati OOB, ki bo 20.3.-23.3. OOB pomeni, izven ekliptike, zato se planet na svojem področju obnaša nepredvidljivo. Moška energija se lahko izraža v napadanju, tekmovalnosti, nasilnih akcijah, izogibajte se konfliktu ali kakršnemu koli nasilju. Čas ni primeren za nakup avtomobilov ali strojev. Previdno tudi v športu.

Nedelja, 21.3. Prvi Lunin krajec, ob 15.40.uri

Danes bo Luna vstopila v raka in Venera v ovna, energije pomladi bodo vse prisotne. Primerna energija, od prvega krajca, pa do Ščipa je za nove korake, ideje in zamisli in tudi za delo na vrtu, če ga imate.

Ponedeljek, 22.3.

Luna v raku in Mars trigon Saturn, dobra energija za urejanje uradnih zadev, za čiščenje in pospravljanje, ter za družinske zadeve.

Torek, 23.3.

Luna v raku bo v opoziciji s Plutonom. Pomemben aspekt, ki poudarja pomembnost delovanja v širši skupnosti, ljudje se moramo povezovati, z namenom ustvarjanja boljšega jutri.

Energija nove dobe mora biti prisotna v vsakem odnosu, v vsaki komunikaciji…

Sreda, 24.3.

Luna v levu bo v kvadratu z Uranom in v opoziciji s Saturnom. Nepredvidljivi dogodki lahko preprečijo izpeljavo določenih načrtov, morali se boste prilagoditi. Ne delujte iz svojega ega, opustite trmo in delujte za skupno dobro, če vam bo to uspelo, je  to že prvi korak  v novi dobi.

Četrtek, 25.3.

Luna v levu bo v opoziciji z Jupitrom, včerajšnja energija se bo nadaljevala, ne boste mogli slediti zastavljenim načrtom, nekaj bo šlo drugače, priporočam, da sledite spremembam.

Petek, 26.3.

Luna bo vstopila v devico, Venera kazimi, v srcu Sonca in Luna trigon Uran! Vaša potrpežljivost se bo izplačala, saj bo dan prinesel prave rešitve. Današnji dan bo končno začel prinašati rešitve za negotovo obdobje minulih dni.  Venera kazimi Sonce aspekt, ki poudarja lepoto, umetnost in harmonijo, kot bi Venera zasvetila z dvojno močjo.

Sobota, 27.3.

Luna, bo na dan pred Ščipom v devici, močna energija se že čuti, imamo opozicijo z Merkurjem in Neptunom. Dan ni primeren za delovanje, poslovanje, energije se ne bodo dobro sestavljale, zato ne priporočam, da se ukvarjate z zahtevnejšimi projekti.

Nedelja, 28.3. Ščip v ovnu

Danes je ugoden impulz za rastline in delo na vrtu. Posvetite se svojemu hobiju, kar koli to pač je. Sonce in Venera sta še vedno v konjunkciji, v ovnu. Luna v tehtnici, Ščip bo ustvaril harmonijo, ravnovesje, dobro počutje. Spet bodo v zraku energije nove dobe. Energije Ščipa so primerne za partnerstvo in komunikacijo.

Ponedeljek, 29.3.

Luna v tehtnici, pozitivna energija Ščipa se nadaljuje, kvalitetna, kakovostna komunikacija, bo ustvarjala harmonijo, vse poti so odprte. Dobra energija za vse vrste poslovnih odnosov, za usklajevanje in sestanke. Dan je primeren za poslovne podvige.

Torek, 30.3.

Luna bo vstopila v škorpijona, Venera bo v sekstilu s Saturnom. Aspekt kaže na lojalnost in zvestobo, primeren čas je tudi za uradne zadeve. Zvečer se bodo pojavile že blokade, zato je potrebno polagoma energijo umirit, saj popoldan ni več primeren za komunikacijo.

Po 18. uri namreč prihaja Luna v opozicijo z Uranom, slab aspekt!

Sreda, 31.3.

Padajoča Luna v škorpijonu, bo imela vrsto zanimivih dogodkov, ki spet ponazarjajo moč skupnosti, skupinskega dela, ki ga nova doba izjemno poudarja. Danes sta Sonce in Saturn v sekstilu, pomeni da zaupajte bolj izkušenim.