Julij 2021- Guru Purnima

1. julija 2021

Julij 2021- Guru Purnima

1. julija 2021

Julija,

je zelo pomembna Luna, po vilinski kozmologiji je četrta Luna, četrtega Duringovega dneva, ki prinaša uresničitev vseh namenov celotnega življenja in udejanja vaše poslanstvo.

V juliju se bodo vaše manifestacije udejanjale in tempo življenja se bo upočasnil, tudi zaradi retrogradnosti velikih planetov (Jupiter, Saturn). To je dobro, ker se družbeni procesi umirjajo in se tudi ritem življenja upočasni.

Padajoča Luna bo dosegla mlaj 10.7.

Mlaj v raku poudarja pomen skupnosti, ta moč skupnosti se bo skozi leto le še krepila. Skupnost je najbolj učinkovita forma preživetja, učinkovitejša od družinske celice, saj skupnost išče nove povezave navzven in ustvarja temelje za trajnostno gospodarjenje. S tem mlajem se začenja letošnje Saturnovo učenje, o pomenu skupnosti v novi dobi in ljudi, s katerimi sodeluješ in ustvarjaš skupnost.

Z Lunino rastjo v juliju se začne Guru purnima, sprejemanje učenj iz duhovnih ravni, sprejemanje učenj, ki jih prinašajo družbeni planeti, torej trajnostno gospodarjenje z viri, trajnostno gospodarjenje z zemljo.

Od mlaja do Ščipa se lahko podpisuje pogodbe, vse astrološke poti so odprte, vendar dobro poglejte aspekte znotraj posameznega dneva.

Ščip, Guru Purnima, 24.7.

uči, kako živeti v kraljestvu nove dobe. Uči o pozitivni energiji, o ljubečih odnosih, o skupnosti.

Julija so od mlaja, od 10.7. naprej zelo učinkoviti in dobri dnevi, energija se bo spremenila, vedno več bo impulzov nove dobe. Okoli Ščipa bodite čim bolj sproščeni, da sprejmete in razumete učenja. Od Ščipa naprej pa se bodo uresničevale vaše ideje, zamisli, energija, ki ste jo vlagali, bo začela prihajati nazaj.

Četrtek, 1.7. Zadnji Lunin krajec

Padajoča Luna bo vstopila v energičnega ovna, dopoldan bodite ustvarjalni, Luna bo v trigonu z Venero. Popoldan bomo soočeni z težkimi energijami, neprizanesljivostjo sodobnega časa, pojavile se bodo blokade, sprejmite jih in lepo spustite težke energije skozi. Mars bo v opoziciji s Saturnom in zadnji Lunin krajec.

Petek, 2.7.

Luna v ovnu bo v sekstilu z Merkurjem. Čudovit dan, zelo primeren za komunikacijo in potovanja. Lepe energije bodo v zraku, veselite se jih.

Sobota, 3.7.

Luna bo v dopoldan v praznem teku, popoldan bo vstopila v bika, sekstil z Jupitrom vam bo prinesel lepe novice. Zvečer bodo nevarnejši aspekti, dinamični, bodite pazljivi in pozorni, zlasti v prometu.

Nedelja, 4.7.

Luna v biku bo narekovala sproščen dan, dan ni primeren za daljša potovanja, popoldan in zvečer se bodo energije malo umirile.

Ponedeljek, 5.7.

Padajoča Luna je, do mlaja, bo pomagala k realizaciji. Hkrati aspekti priporočajo poletno razpoloženje, Sonce sekstil Uran prinaša nove ideje ali uvide.

Torek, 6.7.

Luna bo vstopila v komunikativne dvojčke, vendar bo Merkur v kvadratu z Neptunom, dan bo še vedno imel energijo poletnega razpoloženja, ni primerno za resne pogovore, pač pa za sproščeno vzdušje.

Sreda, 7.7.

Danes bo Venera v opoziciji s Saturnom, neustvarjalen dan, česar koli se boste lotili, lahko naletite na blokade. Počutili se boste utrujeno, dan je primeren za počasno delo, lahko se porajajo občutki nezaupanja v ljubezni.

Popoldan se bo energija spremenila, vendar čas ni primeren za pomembnejše sestanke.

Četrtek, 8.7.

Luna bo dopoldan v praznem teku, popoldan bo Luna vstopila v občutljivega raka. Venera bo v kvadratu z Uranom, v ljubezni bodo dinamične energije, na čustvenem področju boste občutljivi, v zdravi obliki bodo lahko strastni trenutki, v nezdravi pa stresi in prekinitve.

Petek, 9.7.

Luna v raku bo v sekstilu z Uranom. Končno malo boljša energija, prihaja srečna novica, vendar smo dan pred mlajem, zato odsvetujem nove korake.

Sobota, 10.7. Mlaj, ob 3.16. uri

Mlaj v raku bo začel spreminjat energije. Od mlaja, do Ščipa bo idealna energija za zdravljenje družinskih vzorcev. Mlaj namreč poudarja pomen družine in skupnosti. Danes še ni primerna energija za nove korake, bodite v meditaciji, da polovite prave vizije za naprej.

Nedelja, 11.7.

Luna v levu bo vzpodbujala družabnost, poletne energije se bodo začele močno prebujati. Ni še čas za novosti.

Ponedeljek, 12.7.

Čas je za nove korake!

Luna v levu, bo v konjunkciji z Venero in Marsom, Merkur pa v trigonu z Jupitrom. Vse astrološke poti so odprte, srečen dan je in dogovori lahko padejo na plodna tla. Slavite ljubezen, v levji energiji.

Torek, 13.7.

Luna bo v natančni in skromni devici, Jupiter v opoziciji preprečuje uspešen razplet dogodkov. Dopoldanski čas ni primeren za dogovarjanja ali kakršne koli korake, katerih izid je negotov. Bodite skromni. Popoldanski čas naj bo posvečen ljubezni, Venera in Mars sta v konjunkciji.

Sreda, 14.7.

Luna v praktični devici, v lepem aspektu z Uranom, bo pomagala pri uvajanju novosti, ter pri oblikovanju novih rešitev. Vse poti so odprte.

Četrtek, 15.7.

Danes sta Sonce in Neptun v trigonu in Luna raste, porodijo se lahko zanimiva spoznanja ali vizije. Zavestno dvignite svoja čustva, na raven sočutja.

Petek, 16.7.

Luna v tehtnici bo v trigonu s Saturnom. Dober dan za urejanje uradnih zadev, prisluhnite starejšim in modrim. Primeren dan je tudi za podpise pogodb.

Sobota, 17.7. Prvi Lunin krajec, ob 12.10. uri

Luna v tehtnici bo prinašala družabne energije, bodite ljubeznivi v vseh odnosih, Luna je v sekstilu z Venero.

Zvečer bo Luna vstopila v škorpijona, trigon z Jupitrom je duhoven aspekt, ki prinaša pomembne uvide. Sonce opozicija Pluton pa nas sooči s stvarmi, katerih ne moremo spremeniti. Velikokrat kaže aspekt na težko družbeno dogajanje.

Nedelja, 18.7.

Luna v škorpijonu , Sonce je v opoziciji z Plutonom in Luna z Uranom. Veliko spoznanj in učenj, tudi s strani modrega Saturna, čustveno občutljivejši čas, primeren za delo na sebi. Tudi če boste na počitnicah, ta večer meditirajte.

Ponedeljek, 19.7.

Luna v močnem škorpijonu raste, Luna bo v kvadratu z Marsom in Venero, kar kaže na veliko usklajevanj. Energija je primerna za delo na sebi, čas je za učenja in meditacijo. Dan zna prinesti pomembne korake.

Torek, 20.7.

Luna bo v optimističnem strelcu, Merkur bo v sekstilu z Uranom, to so pomembni uvidi, ki pokažejo pot do najugodnejših rešitev.

Sreda, 21.7.

Luna v strelcu bo poudarjala pomen duhovnih energij, danes je OOB, kar pripoveduje, bodite prijazni do drugih, to vam bo lepo povrnjeno. V svetu bo veliko nenavadnih dogajanj, ljudje bodo čustveno nemirni, borbe bodo za ženske pravice in za pravice do ljubezni.

Četrtek, 22.7. Sonce vstopi v leva

Luna v kozorogu in Venera opozicija Jupiter. Neugodni aspekti za nakupovanje ali poslovanje, neugodni družbeni dogodki. Primerno je za poglabljanje vase. Pomemben je tudi premik Sonca v levje znamenje, saj se bodo energije končno sprostile. Levja energija je krona leta, označuje dobro počutje in kraljevsko razpoloženje.

Petek, 23.7.

Dan pred Ščipom bo po svetu vrelo, Luna OOB v kozorogu, bo imela trans formativne energije, , čustveno bomo občutljivi, vendar vsakdo bo pri sebi moral narediti korak naprej. Nič več ne bo običajno, vse bo neobičajno in drugače.

Sobota, 24.7. Ščip, Guru Purnima, ob 4.30.

Očiščevalna Luna, prinesla bo veliko energije transformacije, učenja, predanosti in skupnosti. Energijo negativnih čustev se lahko transformira v čisto radost. Ta Luna nas uči in poveže z našim poslanstvom.

Nedelja, 25.7.

Luna v vodnarju, Merkur opozicija Pluton. Še vedno bodo v zraku družbeno trans formativne energije, toda rojeva se nov svet, skozi skupnosti. Merkur opozicija Pluton predstavlja nevarnost blokad v prometu in tudi sicer, družbeno težkih energij, ki jih ne moremo spremeniti.

Ponedeljek, 26.7.

Luna v ribah bo v opoziciji z Venero. Energija je dobra za sproščanje in uživanje, ni pa primerna za delovanje. Vseeno se bomo oddahnili, saj Luna ne bo imela več tako močnega vpliva.

Torek, 27.7.

Luna v ribah bo v konjunkciji z Neptunom. Pričarala bo ustvarjalno energijo, vrnili se bomo v svoje vsakdanje komunikacije, stvari se bodo začele realizirati. Pomembno je zdravljenje, prijazni in lepi odnosi.

Sreda, 28.7.

Luna bo vstopila v ovna, do 14. ure bo v trigonu z Merkurjem, koraki v novo pot, v novo smer, se odpirajo.

Četrtek, 29.7.

Luna v ovnu in Mars v opoziciji z Jupitrom, neugodni družbeni dogodki se bodo stopnjevali. Dan ni dober za delovanje.

Petek, 30.7.

Luna v ovnu, sekstil Jupiter, še vedno bomo delali korake v novo smer, Jupiter nam bo naklonil srečo, imeli bomo podporo vesolja.

Sobota, 31.7. Zadnji Lunin krajec, ob 15.15.uri

Luna v biku bo v kvadratnih aspektih, z Merkurjem in s Saturnom. Dinamična energija bo tudi zaradi zadnjega Luninega krajca, zdelo se nam bo, da je še veliko dela ostalo. Stvari bodo sicer lepo potekale, čutili bomo učinke naše pozitivne energije, vesolje podpira vsako dobro namero.