Avgust, od 1.8. – 8.8.

1. avgusta 2021

Avgust, od 1.8. – 8.8.

1. avgusta 2021

Avgust je mesec, ki podpira zdravljenje, oziroma duhovno očiščenje, ki nas vodi do ravnovesja, nirvane, notranjega miru.

Po močnem Ščipu, Guru Purnima, energije potujejo v složnost, resnico in ustvarjanje zdravih in lepih odnosov. Padajoča Luna, bo OOB, od 3.- 8.8. in bo pomagala, da lažje spoznamo svojo boginjsko naravo in svoja čustva, ki so skrita izven normalne zavesti, pomagala nam bo razširiti horizont našega čustvovanja, če le ohranimo čustveno mirnost.

V nadaljevanju gibanja planetov je avgust mesec, ki bo osvetlil naše boginjske energije, našo svetost in bo moškim, našim partnerjem tudi pomagal, da to sveto energijo podprejo in jo negujejo.

Zato je avgust čas prebujenja, intuicije in sile tantrične ljubezni.

Pripravljene smo za učenja in zato, da v vsakem koraku živimo veličastno energijo svoje boginjske narave.

V začetku avgusta je padajoča Luna, ki se bo do 8.8. zlila s Soncem v levu, v pomemben mlaj, katerega bomo še posebej dobro opisali.

Prvi in drugi avgust bosta energetsko močna, kar lahko izkoristimo zato, da okrepimo svojo notranjo energijo in stik z intuicijo.

Merkur in Sonce bosta dosegla opozicijo s Saturnom, kar kaže na ohladitve vremena, omejitve, v komunikaciji, blokade v prometu, omejitve na potovanjih in na področju trgovanja. Notranje pa predvsem na to, da nimamo več časa, da bi trosili neumnosti ampak se lahko posvečamo le resnici. Drugega Saturn ne bo dopustil.

Od začetka avgusta, pa do mlaja, 8.8., ne priporočam nobenih novih korakov.

Mlaj, v levu, 8.8., bo v konjunkciji z Merkurjem. To je pomembna točka preloma, saj boste zelo jasno videli učinke svojih akcij. Se pravi, kaj jaz delam, v skupnosti, kakšna je moja energija v skupnosti. Na nek način se boste prepoznali skozi učinke, ki jih naša energija daje skupnosti. Saj je svoje akcije in energije težko prepoznat, vidimo jih šele skozi odnos, ki ga imajo drugi ljudje, do nas. Za krepitev te energije skupnosti, bo 8. 8. po celem svetu organizirano bobnanje, ki se mu lahko pridružite z meditacijo ali s svojimi plemenitimi dejanji v skupnosti.

Nedelja, 1.8.

Luna v biku je v padajoči fazi. Sonce in Merkur sta kazimi, v aspektu konjunkcije, kasneje Merkur prihaja v opozicijo s Saturnom. Dan, ko sta Sonce in Merkur na isti stopinji prinaša čisto zavest, vpogled v resnico, se pravi energija odstranjuje tančice iluzije, moč misli in besed, pa je podvojena. Ker je Saturn v opoziciji, moramo vse to ponotranjiti in ponovno upoštevati modrost planeta, učitelja. Na cestah bodo zastoji.

Ponedeljek, 2.8.

Dopoldan sta Sonce in Merkur v opoziciji s Saturnom, dopoldan ni primeren čas za akcije, je pa zelo dober čas za razmislek. Po 11. uri, Luna vstopi v dvojčka, komunikacija se malo sprosti, vendar bo dinamičen aspekt z Marsom, kar pomeni, da bodo v zraku še vedno napetosti.

Torek, 3.8.

Luna v dvojčkih se danes poigra z lepimi aspekti. Dan bo veliko boljši, spoznali boste, pomen potrpežljivost, bolj boste mirni, lepše se bodo stvari odvijale. Luna bo OOB, vse do 8.8., čustveno bomo preveč občutljivi in zato lahko spoznamo še globlje svoja čustva, ki so skrita izven normalne. Če ohranimo čustveno mirnost, nam bo Luna OOB pomagala razširiti horizont našega čustvovanja.

Sreda, 4.8.

Luna v dvojčkih, bo po 9. uri v lepih aspektih, prihaja trigon z Jupitrom, ki se je vrnil retrogradno v vodnarja. Dan bo prinašal napredne ideje, ki ste jih v prejšnjem obdobju izpustili ali zanemarili.

Stvari se bodo dogajale počasneje, zaradi retrogradnega Jupitra.

Četrtek, 5.8.

Luna je danes vstopila v raka, pazite na svoja čustva, da ostajajo mirna in še posebej ustvarjajte lepe odnose in stvari se bodo lepo razvijale naprej. Skozi pogovore lahko dobite zanimive ideje.

Petek, 6.8.

Luna v raku bo v sekstilu z Venero in v trigonu z Neptunom. Gradite lepe odnose, to je edino zagotovilo, da se bodo projekti lepo udejanjali. Dan posvetite odnosom in ljubezni. Večer prinaša močne energije, s prijaznostjo se bodo gibale v pravo smer.

Sobota, 7.8.

Luna bo vstopila v leva, potovala bo k opoziciji s Saturnom. Jutri bo mlaj, današnji dan preživite čim bolj v miru, saj za soočanje s tako močnimi energijami morate biti resnično pripravljeni.

Nedelja, 8.8. Mlaj, ob 15.50.uri

Mlaj v levu, bo proti večeru že prinašal boljše energije. Mlaj bo poudaril znamenje levja, ki slovi po notranji izpolnjenosti in je čas počitnic.

Vabim vas, da si ogledate našo spletno trgovino.