Nazaj na novice

Zvezdne novice od 4. – 10.10. Mlaj v tehtnici

3. oktobra 2021

Nazaj na novice

Zvezdne novice od 4. – 10.10. Mlaj v tehtnici

3. oktobra 2021

V sredo nas čaka mlaj v tehtnici in sicer na trmasti 13.stopinji tehtnice, ki bo poleg tega v konjunkciji z Marsom, ki se v tehtnici ne počuti dobro in v 150 stopinjskem aspektu, z Uranom.

Tehtnica poudarja notranje ravnovesje in ravnovesje v odnosih. Lahko pričakujemo veliko konfliktnih situacij na delovnem mestu, v družbenem pogledu bodo veliki protesti,  saj je aspekt v 10. hiši v naših krajih. 13. stopinja sama po sebi je ne odstopa od svojih stališč, 150 stopinjski aspekt z Uranom pa je tudi zelo neugoden v tej kombinaciji in povzroča konflikte. Ker so ti aspekti za mlaj, lahko pričakujemo stopnjevanje konfliktnih energij, vse do Ščipa, 20.10. Z namenom, da čim boljše pridete skozi to obdobje, (tudi Merkur je do Ščipa retrograden), vam svetujem, da se ne mečete brezglavo v skrajnosti, ampak poskušate razumeti nasprotja in vselej iskati zdravo sredino.

Tehtnica sama po sebi pomaga pri tem. Pomembni so tudi aspekti in-konjunkcije, torej 150 stopinj, za katere velja, da so stresni, vendar duhovni, dajejo nam navodila, kako ravnati, da se s pozitivno energijo premikamo naprej. Retrogradni Merkur bo dosegel Marsa, v družbeni astrologiji ozračje ne bo prav dobro, dobro bi bilo, če se v osebnem življenju lahko potrudite, da se skozi te aspekte povzpnete v duhovno rast. Na ta način,  bi se v družbeni astrologiji vse bolj bližale predčasne volitve.

Uran je znanost in razumevanje, razsvetljenje, nam daje aspekt navodilo, da naj vsako dejanje dobro razmislimo in razumemo, preden ga obsojamo, oziroma preden zavzamemo neko trmasto stališče. V naslednjih dneh je potreben doprinos k zdravemu načinu razmišljanja in lepim odnosom, prav to, da se v vsako stvar poglobimo, preden začnemo obsojati in ustvarjati konflikt.

Tehtnica simbolizira partnerske odnose, v času mlaja je Venera na 29. stopinji škorpijona in retro Merkur zna na plan potegniti stare zamere, svetujem, da se v partnerstvu veliko pogovarjate in s sočutjem in ljubeznijo sproti rešujete dvome, ki se lahko pojavljajo v odnosu. Skozi lep pogovor, boste napredovali in ustvarjali dobro energijo.

V poslovnem smislu čas ni primeren za nove korake, saj je Merkur retrograden, je pametneje počakati do Ščipa.

Ponedeljek, 4.10.

Luna v devici, v trigonu z Uranom, je lep aspekt z veliko ustvarjalne energije, predvsem v dopoldanskem času. Popoldan boste utrujeni, ker Neptun vleče energijo k sebi, tudi Luna je tik pred mlajem, vzemite si čas za počitek.

Torek, 5.10.

Dan pred mlajem bo v dopoldanskem času spet dobra energija, ohranite jo, potrudite se da v odnosih ohranjate in negujete prijetno vzdušje, dober Spirit, kot se reče temu. Popoldan bo Luna vstopila v tehtnico, naj vam popoldanski čas prijetno mineva.

Sreda, 6.10. Mlaj, ob 13. uri

Luna v tehtnici bo dosegla Sonce,v konjunkciji, prav tako Marsa in retrogradnega Merkurja. Ta mlaj zdaleč ne bo dolgočasen, nasprotja bodo rasla, protesti se bodo stopnjevali, na vsakem koraku se potrudite iskati srednji pot, negovati mir in ljubezen.

Četrtek, 7.10.

Venera bo danes vstopila v strelca, kar je dobro, saj bo vendarle v zraku nekoliko več optimizma. Bodite zmerni in iščite ravnovesje. Popoldan bo Luna vstopila v škorpijona, sledijo slabi aspekti, veliko se pogovarjajte in sproti rešujte konflikte.

Petek, 8.10.

Sonce bo v konjunkciji z Marsom, Luna v opoziciji z Uranom. Zelo konflikten dan bo, kot sem napisala v uvodu, bodo stare zamere kvarile odnose, učite se odpuščanja.

Sobota, 9.10.

Sonce bo v konjunkciji z retro Merkurjem, spoznali boste svoje napake in jih tudi znali popraviti.

Nedelja, 10. 10.

Retrogradni Merkur bo dosegel Marsa, to je močan aspekt, zato v družbeni astrologiji ozračje ne bo prav dobro. Če se v osebnem življenju lahko potrudite, da se skozi te aspekte povzpnete v duhovno rast, ste zmagali. Na ta način, bi se v družbeni astrologiji vse bolj bližale predčasne volitve.