Nazaj na novice

Zvezdne novice, od 25.-31.10.

25. oktobra 2021

Nazaj na novice

Zvezdne novice, od 25.-31.10.

25. oktobra 2021

Zadnji teden padajoče Lune, tik pred novembrom, čas škorpijona.

V tem tednu bodo energije zelo močne, priporočam, da si vzamete veliko časa zase, za meditacijo, sprehode ali vizion queste.

Obdobje zagotovo ni primerno za to, da bi se ukvarjali z nekimi novimi koraki ali intenzivnimi sestanki, pač pa se osredotočajte na zaključevanje odprtih stvari. Zdaj je obdobje pobiranja sadov.

V času škorpijona so v zraku čarovniške energije, to je zelo primeren čas za pitje zeliščnih čajev ali diet, predvsem pa dajte si veliko časa, ki ga preživite v nedelovanju. Tedaj ste namreč v stiku z duhovnimi bitji, bitji narave. Vaša notranja moč se regenerira in duša se bo izpolnila.

V petek, ob zadnjem Luninem krajcu je T squer, Luna opozicija Saturn in kvadrat Uran. Pomeni zelo težaven dan, predstavlja blokade, ki se bodo razvile na zelo presenetljive načine. Če jih bomo poskušali reševati, bomo porabili zelo veliko energije, vendar bomo s težavo kar koli uredili. Priporočam, da v tem dnevu popustite svoj ego, dan je primeren za sproščanje, pri tem vam lahko pomaga metin čaj.

Ponedeljek, 25.10.

Luna v trigonu z Marsom, dan ima lepe energije, primerne za delo in komunikacijo.

Torek, 26.10.

Luna v raku, prihaja v sekstil z Uranom. Prinašala bo dobro energijo, še vedno primerno za delo. Odličen dan za dogovore s poslovnimi partnerji. Vedeti morate pa, da je Luna OOB, torej izven normalnih tirnic, potrebno se bo prilagajati novim razmeram in okoliščinam.

Sreda, 27.10.

Luna v raku gre proti trigonu z Neptunom, Venera je v kvadratnem aspektu z Neptunom, kar pomeni, če želite slediti svoji poti, se boste morali nečemu odpovedati. Ni dober dan, za iskanje kompromisov, saj se bliža Tsquwer.

Četrtek, 28.10 Zadnji Lunin krajec, ob 22. uri

Luna vstopi v leva, danes je še srečen aspekt, Venera sekstil Jupiter, do večera. Čez dan vam lahko vse stvari lepo uspejo, kajti jutri ni nikakor dan za delovanje. To se pripravite že danes.

Petek, 29.10.

Luna v levu bo v opoziciji s Saturnom in v kvadratu z Uranom. Dan je še najbolj primeren za meditacijo, torej iščite mir v sebi, kajti okoli vas ga ne bo. Tudi če pride do stresa, morate vedeti, da je le kratkotrajen.

Sobota, 30.10.

Luna bo še v levu, nemir se bo še nadaljeval, prihaja Sonce v kvadrat s Saturnom. Družite se z ljudmi, s katerimi se radi družite. Družinska energija je družinska sreča.

Nedelja, 31.10.

Luna v devici bo v trigonu z Uranom. Močni in stresni vplivi so začeli popuščati, v zraku bo več ustvarjalne energije, prav tako pa je tu obdobje novih idej.