Nazaj na novice

Zvezdne novice

18. oktobra 2021

Nazaj na novice

Zvezdne novice

18. oktobra 2021

18.-24.10 Ščip in Merkurjev obrat

Ta teden se težko pričakovano obrne Merkur v direktno gibanje, tudi Jupiter je povzel direktno periodo. Merkur je v tehtnici zdravil odnose ali ozaveščal, kaj moramo v odnosih na splošno izboljšati, da nam bo zasijala Ljubezen.

V sredo bo Ščip, kar pomeni, da bodo prihodnji dnevi polni sprememb, energije se bodo spet odprle za nove korake, predvsem v smeri uresničevanja načrtov, projektov. Vse se bo začelo odvijati hitreje, ker je Jupiter v vodnarju, bo v ospredju vsakršnih projektov, še vedno ekologija, kar pomeni, da se je pri slehernih odločitvah dobro držati pravila, nižanja emisij in odpadkov, pametno pa je sodelovati tudi pri sajenju dreves, k čemur smo pristopili tudi sami, z našo spletno trgovino.

Ščip, bo jutri, 20.10, dan po Merkurjevem obratu., veliko nabrane energije za nov korak je tukaj. Ščip pravi, da se bo veliko stvari dogajalo v zvezi z odnosi, katere lahko izboljšamo, na podlagi vsega, česar nas je naučil retrogradni Merkur.

Odnosi so tukaj mišljeni v širšem smislu, tako na osebnem področju, kakor tudi na poslovnem. Lahko začnemo z enim čisto novim nivojem kvalitete odnosov, saj se bo to, kar bomo začeli razvijalo skozi celo Jupitrovo leto.

V soboto, 23.10., vstop Sonca v škorpijona, začenja se močan mesec sprememb, odločenosti in transformacije.

Na kratko bi rekla, da bodo v naslednjih dneh lepe energije in dnevi, ki jih lahko dobro izkoristite.

Ponedeljek, 18.10.

Luna bo vstopila v ovna, Merkur se jutri obrača v direktno gibanje. Zadnji dan Merkurjeve retrogradnosti, malo kaotične energije bodo v zraku, to se bo pokazalo na področju komunikacije. Dan je bolj primeren za pasivne energije.

Torek, 19.10.

Dan, ko se Merkur obrača, je najbolj kaotičen, še bolj bo to izrazito, ker je Luna v ovnu, v opoziciji z Merkurjem. Dan ni primeren za sestanke, bo pa več energije za družinsko in ljubezensko življenje, Luna bo v trigonu z Venero.

Sreda, 20.10. Ščip, ob 17. uri

Luna v ovnu bo dosegla Sonce v tehtnici, prihaja Ščip, torej opozicija med Luno in Soncem. Dan bo imel močne energije, ki se bodo odražale predvsem na nivoju jaz- ti, ker pa aspekti zorijo, je to zdravo in vam pomaga uresničiti ali najti svoj prostor v skupnosti, ravnovesje v odnosih in podobno.

Četrtek, 21.10.

Luna v biku bo v kvadratu s Saturnom. Uspešen delavni dan, v katerem se lahko res potrudite narediti čim več, saj so energije odprte, po 12. uri. Nočni aspekti bodo močni, neprimerni za potovanja

Petek, 22.10.

Ponoči sta bila Mars in Pluton v kvadratu, ves dan bo energija, ki bo vzpodbujala negativna čustva, če ste duhovno prebujeni, vam bo dan naklonil dobre energije, na vseh področjih življenja.

Sobota, 23.10.

Vstop Sonca v škorpijona, bo spremenil energijo, bolj boste odločeni, poti se bodo jasno pokazale. Luna bo v dvojčkih, komunikacija bo dobra, vse stvari bodo dobro potekale.

Nedelja, 24.10.

Luna v dvojčkih, trigon Merkur in opozicija Venera. Izjemno komunikativen dan, ki bo pokazal, kaj ste dejansko naredili v izboljšanju odnosov, do drugih, v času retrogradnega Merkurja.