Nazaj na novice

Zvezdne novice, od 13.9. -19.9.

13. septembra 2021

Nazaj na novice

Zvezdne novice, od 13.9. -19.9.

13. septembra 2021

V tem tednu bo energija rasla, se lepo razvijala, vse do Ščipa, 21.9.

Nekaj pomembnih dogodkov se bo ta teden zgodilo, že ob prvem Luninem krajcu, v ponedeljek, bo Luna v kvadratu z Neptunom, v torek pa Sonce v opoziciji z Neptunom. Neugodni aspekti z Neptunom so tisto, kar si ponavadi ne želimo, sploh v času epidemije. Neptun namreč slabi imunski sistem in označuje širjenje virusov, bakterij, bolezni…

Zaradi vpliva Lune, ki bo torek vstopila v kozoroga in kasneje v vodnarja, se bo ob Veneri v kvadratu s Saturnom, konec tedna vreme ohladilo in spremenilo.

Aspekti opozarjajo, da moramo biti previdni, Mars bo vstopil v tehtnico in nas tudi upočasnil pri odločanju, res je teden, v katerem lahko pričakujemo več komunikacije, vendar nobenih velikih korakov ali tveganj ne priporočam.

Ponedeljek, 13.9. Prvi Lunin krajec, ob 22.40. uri

Luna v strelcu bo v sekstilu z Merkurjem. Dopoldanski čas lahko izkoristite za komunikacijo, energija bo dobra, kasneje pa ni več primerno za konkretne zadeve, dinamična energija prvega Luninega krajca in kvadrat na Neptuna, je bolj ustvarjalna energija.

Torek, 14.9.

Danes sta Sonce in Neptun v opoziciji, Luna pa v kvadratu z Marsom. Dopoldan so stresni aspekti, neugoden dan za pomembne korake. Popoldan, ko Luna vstopi v kozoroga, se bo energija malo umirila, sekstil z Venero bo vzpodbudil lepoto in harmonijo.

Sreda,15.9.

Luna v kozorogu, je v trigonu z Uranom, lepa energija dneva, prav tako se boste dobro počutili, kozorog je odgovoren in marljiv, zato ta dan lahko opravite kakšno pomembno delo.

Četrtek, 16.9.

Luna bo popoldan vstopila v vodnarja, prihajajo sveže in lepe ideje, trigon z Marsom bo dajal veliko energije, posvetite se delu, planeti so naklonjeni.

Petek, 17.9.

Luna v vodnarju, v konjunkciji s Saturnom in Venera v kvadratu s Saturnom, ohladilo se bo, to so predvsem delavni aspekti, ker pa bo energija resna in stresna, jo poskušajte razgibati z veseljem, radostjo, humorjem…

Sobota, 18.9.

Luna v vodnarju bo v boljših aspektih, v konjunkciji z Jupitrom. Končno bo zasijala srečnejša svetloba, poslušajte intuicijo in sledite svojemu srcu.

Nedelja, 19.9.

Luna v ribah, bo v trigonu z Venero, prijeten aspekt, zdravilna energija bo v zraku, nekoliko manj boste zbrani, toda močna stran bo intuicija in veselje. Dan primeren za zabavo.