Nazaj na novice

Zvezdne novice, od 11.10. -17.10.

10. oktobra 2021

Nazaj na novice

Zvezdne novice, od 11.10. -17.10.

10. oktobra 2021

Tudi ta teden bo imel razburljivo energijo, prihaja prvi Lunin krajec.

Še vedno smo v obdobju retrogradnega Merkurja, rastoča Luna bo do srede OOB, kar pomeni, da bo čustveno napeto obdobje, polno konfliktov.

Za vse, ki bi radi zdravili svojo okolico in ljudem pomagali do notranjega miru, svetujem, da vzpodbujate k odpuščanju in k odprtem umu, ki je pripravljeno sprejeti različnosti.

Sama narava retrogradnega Merkurja pomaga k temu, da se nasprotja iz preteklega obdobja izravnajo, da pridemo do sporazumnih korakov in da se napetosti zmanjšajo. Čeprav vem, da je marsikdaj težko popustiti, je za duhovno rast in za splošno blagostanje izjemno pomembno vzpodbujati pozitivna čustva in ustvarjalne energije.

Čeprav se na prvi pogled zdi, da so konflikti upravičeni, žal ne omogočajo pravilnega razvoja. Na koncu je največja žrtev prav narava ali Pachamama, saj se ljudje ukvarjajo s svojimi nečimrnostmi, namesto, da bi spreminjali svoje delovanje in življenje tako, da bi manj obremenjevali okolje.

Če želimo sodelovati z naravo, moramo pustiti svoj ego in se nehati boriti, opustiti moramo vse boje, da začnemo po zemlji hoditi ljubeče in negovati sočutje. To je povzetek učenj, ki jih prinaša ta teden, torej priznati svoje napake, retrogradni Merkur, duhovna rast, Sonce v trigonu z Jupitrom in opozorilo, da moramo svoje življenje temeljito spremeniti, da moramo nekaj narediti za Pachamamo, Sonce v kvadratu s Plutonom.

Ponedeljek, 11.10.

Luna je položaju OOB, ter v praznem teku. Nemirni bomo in prepričani, da nismo na pravem kraju, ob pravem času. V resnici nič ne zamujamo, poiskati moramo le notranji mir.

Torek, 12.10.

Luna v kozorogu, bo v kvadratu z retrogradnim Merkurjem. Veliko bo dela, manjkala bo prava motivacija. Noben si ne želi slabih aspektov, vendar le ti pomagajo k zdravljenju in duhovnemu napredku. Luna je še vedno izven običajne orbite, torej čustva še vedno divjajo…

Sreda, 13.10. Prvi Lunin krajec, ob 5.30.uri

Luna v kozorogu bo dosegla prvi Lunin krajec. Nagnjeni boste k pretiravanju, Luna bo v konjunkciji z Plutonom, poslušajte zdrav razum, iščite notranje ravnovesje in transformirajte slabe misli. Tudi vreme bo bolj pesimistično. Venera v sekstilu s Saturnom včasih pomaga prebrati modrosti velikih filozofov, tako lahko spoznamo, da so stvari, ki se nam dogajajo v nezavednem že zdavnaj prežvečene in niso prav nič novega. Nezavedno je namreč skupno in s ponavljanjem negativnih čustev, dolgočasno oponašamo zgodovinske like.

Četrtek, 14.10.

Luna v vodnarju bo v konjunkciji s Saturnom v sekstilu z Venero in v trigonu z retro Merkurjem. Mrzlo bo in vetrovno. Čas sprememb se začne skozi ozaveščanje preteklih napak. Ali si upate biti drugačni, ravnati izven navajenosti, vas izziva vodnarjeva energija.

Petek, 15.10.

Dopoldan so lepi aspekti, Sonce v trigonu z Jupitrom vrača optimizem in nas navdihuje z novimi idejami. Luna v vodnarju bo dosegla Jupitra, v svojem navdušenju bomo že hoteli narediti nove korake, vendar svetujem ,da počakate do 20. 10.

Sobota, 16.10.

Luna v ribah bo v kvadratu z Venero, dinamične energije lahko uporabite v kreativne namene.

Nedelja, 17.10.

Sonce bo v kvadratu s Plutonom, bodite zmerni in živite zdravo, saj bo Luna v konjunkciji z Neptunom, prinašala neravnovesje in bo zdravstveno slabo vplivala. Družbeno so to kar neugodni aspekti.