Nazaj na novice

Zvezdne novice, Ščip velikega učenja

15. januarja 2022

Nazaj na novice

Zvezdne novice, Ščip velikega učenja

15. januarja 2022

Na nebu bo kmalu zasijal Ščip velikega učenja, Luna bo v raku, v opoziciji s Soncem in Plutonom v kozorogu.

Čas okoli Ščipa bo zagotovo poskrbel za temeljito transformacijo.

Ščip, 18.1. omogoča velik duhovni razvoj, saj vas pripravi do tega, da se soočite z vso veličino življenja in obstoja, z velikimi kozmičnimi žarki in velikimi energijami. Spoznate, da sprememba prihaja od boga, znotraj vas in sprejmete svoje majhne osebnosti in se predate svetim energijam. Svete energije so mogočne, tihe in z njimi plujete v nov dan, z veseljem, srečo, radostjo.

S tistim trenutkom, ko opustite borbo, se vam bo razodela Plutonova moč transformacije, v vsej svoji veličini. Človek je sprememba, sprememba sledi od znotraj. Vsi smo na poti velikega uresničenja, a to lahko storimo le takrat, ko se povežemo z višjimi nivoji, z zavestjo narave in celotnega stvarstva. Ta Luna je pomemben mejnik, ko bomo stopili čezenj, ne bomo več isti, ampak bomo predani svoji poti in sveti energiji.

Vsak dan je pomemben, v razvoju človeka in spremembe, ki jo mora narediti in vsak naslednji bo še bolj pomemben. Noben čudež se ne bo zgodil, sami bomo morali spremeniti svoj odnos do življenja in do drugih bitij, se vrniti h koreninam, da se povežemo z brezmejno inteligenco narave in ustvarjamo drugačen svet.

Ključno je to desetletje in zato nam to vesolje pripravlja, takšne- močne trans-formativne Lune, kot je ta.