Nazaj na novice

Zimski solsticij

16. decembra 2021

Nazaj na novice

Zimski solsticij

16. decembra 2021

Počasi se približujemo zimskemu solsticiju in smo v obdobju, ko ima Sonce najnižjo ekliptiko, Luna pa najvišjo. To pomeni, da smo veliko bolj občutljivi in dovzetni, na čustvene dražljaje in predvsem manj razumski in se tudi manj razumsko odločamo. Močnejši so podzavestni impulzi in prav zaradi tega, je zimsko obdobje, zelo primeren čas, da se povezujemo s svojimi predniki in v svoje življenje integriramo njihove energije tako, da nas bodo podprle.

Predniki so energije, ki jih nosimo v nezavednem, v genetiki in jih moramo znati v življenju aktivirati tako, da nam pomagajo, ne pa škodujejo.

Zimski solsticij – karta s katero lahko preberemo smernice za tri mesece naprej:

Sonce, Merkur, Venera retrogradna in Pluton v kozorogu. Venera torej v konjunkciji s Plutonom in Jupiter tik pred vstopom v ribi, ki bo prevzel nase vse energije.

Letošnji solsticij je izjemno pomemben in ponazarja prebujanje nove zavesti in s tem tudi novih poti, v razvoju, v sodelovanju, v poslovanju. Največji uspeh dejansko čaka vsakogar, ki se je sposoben soočit z močno Plutonovo energijo in jo sprejet, se ji podredit, kajti iz te silne moči potem zraste novo obdobje, katerega pa bo popolnoma prevzel Jupiter in bo vodil k velikim uspehom na vseh področjih življenja.

Mnoge stvari, ki jih danes delate, boste transformirali, oziroma jih dvignili na višjo raven in začeli delovati na nov način, pri tem, da bo najbolj cenjen pogum in predanost.

Če ste zataknjeni v vzorce zarot ali strahov, je okno, da se tega osvobodite še do Solsticija, po Solsticiju se res morati predati življenju in sili Plutona, tistega, kar je močneje od vas, saj to je tisti pravi pogum, ki vas bo popeljal v novo srečno in zmagoslavno- uspešno obdobje. Jupiter bo v ribi vstopil konec leta, ter začel Jupitrovo leto in s to energijo ne boste mogli zaplavati, če prej ne opravite Plutonove inicicije, ki v grobem pomeni to, da se predate močnejšim silam od vas, sprejmete situacijo, kot je in ohranite ljubezen.

Zimski solsticij prinese ponovno rast svetlobe, povežite se s svetlobo zvezd najdalše noči, povežite se s predniki in bodite srečni.