Nazaj na novice

Lunin in Sončev mrk

15. novembra 2021

Nazaj na novice

Lunin in Sončev mrk

15. novembra 2021

Bližamo se Ščipu, v času škorpijona, ki bo 19.11., z delnim Luninim mrkom.

Mrk bo najbolj viden v obeh Amerikah. Zelo dobro ga je izkoristiti, kajti odpiral bo zdravilno energijo podzavesti, vzpodbujal bo tantrični kundalini, Venera je v trigonu z Uranom, celovit energijski preporod, skratka zelo pomembna Luna, v prebujanju notranje energije, zdravljenja in odpiranju zavesti, priporočam vam, da izkoristite čas za ljubezen in tantro, kajti škorpijonova energija bo neposredno prebudila kundalini, ki vas bo ponesel v višavo.

Mrk, s Soncem v škorpijonu, prebuja kundalini, ki vas bo ponesel v višavo, le če znate transformirati iz nezavednega slaba razmišlanja.
Z Luno v biku bo Lunin mrk povzročal še večje medsebojne konflikte, saj bo vplival na nezavedno  in vzpodbujal napetosti, pri ljudeh, ki zavračajo svoj napredek, razvoj in zdravljenje. V obdobju mrkov se bodo bolnice še vedno polnile, saj se decembrski Sončev mrk zgodi v 12. hiši, v naših krajih. 🙏
Mrki vedno vzpodbujajo zdravljenje, iz nezavednega in prinesejo na dan energije, ki jih je potrebno transformirati. Torej negativna čustva, (jeza, sovraštvo, ljubosumje, nemoč…) oblijemo jih s svetlobo, da iz njih naredimo pozitivna, recimo sprejmemo stvari, da se lahko spremenijo.Mrki vedno vzpodbujajo zdravljenje, iz nezavednega in prinesejo na dan energije, ki jih je potrebno transformirati.
Najbolj pomemben dan bo sreda, ko bosta Mars in Uran v opoziciji, ta aspekt vzpodbuja nasilje. Sreda je tudi nekakšna priprava na mrk, začetek zdravilnega ciklusa. V sredo lahko ozavestite energije, na katerih morate delati, bodite previdni tudi v prometu.

Ščip z delnim Luninim mrkom se bo dogodil v petek, dopoldan, torej je zelo pomemben večer, četrtek ponoči, ko je predvečer Ščipa. 💗

Po Ščipu, vstopamo v občutljivo obdobje, med dvema mrkoma. od 19.11.- 4.12., ko moramo biti previdnoi na vsakem koraku, saj so energetska vrata v astrološkem vesolju, skozi sečišča odprta in prihajamo v stik s svojo karmo in dharmo. Ker prihajamo v obdobju med mrki, v strelčev čas in ker strelcu vlada Jupiter, ki je duhovni in družbeni planet, je logično, da se mora vsak narediti nekaj za svoj duhovni razvoj in za skupnost. Povežemo se lahko z vsemi duhovnimi silami, kajti Sončev mrk, 4.12. bo v znamenju strelca, odpiral duhovne energije in zavedanje. V obdobju med dvema mrkoma bodite mirni in naredite konkretni načrt, za izboljšanje svoje ogljičnega odtisa. Naredite načrt, ki ga boste lahko tudi dejansko izvajali. Priporočam, da naredite načrt treh korakov, kako boste živeli bolj trajnostno in zmanjšali svoj ogljični odtis.

Prvi korak- zmanjšanje izpustov (vegetarjanska in veganska prehrana, čim manj nepotrebnih prevozov, nakupov….)

Drugi korak- zmanjšanje smeti (nakupujte s svojo vrečko, izogibajte se plastični embalaži…)

Tretji korak- sajenje dreves (vsako posajeno drevo v srednji dobi rasti vsrka 40 kg CO2, na leto, torej jih mora vsak od nas posaditi okoli 350 letno.)

V letošnjem letu moramo preiti od besed, k dejanjem, vsak še tako majhen korak šteje, če na primer zmanjšamo polovico vseh nepotrebnih dejavnosti in nakupov, v svojem življenju, zmanjšamo mesno prehrano, prepolovimo odpadke in posadimo čim več dreves, bomo že bistveno pripomogli k zmanjševanju izpustov.Pomemben Sončev mrk, na 12. stopinji strelca, bo pomagal udejanjiti vaše odločitve, skozi celotno leto.

Naj vas spomnim, da v naši trgovini z nakupom drevesa življenja, posadite tri drevesa, v ključnih delih Amazonije, kjer se naši partnerji trudijo obnoviti gozd. Z vsemi ostalimi izdelki, posadite eno drevo, na voljo vam je unikatni nakit, hidrolati in kadila, lastne proizvodnje.

Oglejte si našo trgovino z namenom. 💗