Nazaj na novice

Škorpijonov mesec in mlaj

1. novembra 2021

Nazaj na novice

Škorpijonov mesec in mlaj

1. novembra 2021

Škorpijonov mesec prinaša transformacijo, zaključevanje letnega ciklusa, prehod iz materialnega, k duhovnemu. Posebej zanimivo je, da spremljajo letošnjega škorpijona mrki, delni Lunin mrk, kar bo še dodatno okrepilo obdobje transformacije.

Mlaj v škorpijonu, bo 4.11., v opoziciji z Uranom, kar pomeni, da bo epidemija v porastu in čakajo nas nove omejitve in zapiranja. Ta opozicija ponazarja zavedanje nekih ustaljenih vzorcev, ki jih moramo spremeniti. Po 5.11. je spet odprto vesolje, za nove korake, poslovne poti se odprejo…

Ker so veliki planeti, predvsem bi izpostavila Saturna, v zelo pomembnih položajih, lahko resnično spremljamo odločanje o naši skupni prihodnosti, ki se vrši na srečanjih državnikov in se bo dovršilo s skupnimi odločitvami, na podnebni konferenci. Saturn je v kvadratu z Uranom, kar pomeni, da bodo sporazumi, če bodo doseženi, morali globoko poseči v naš način življenja.

Vsekakor je prav letošnja jesen prelomna in v marsičem usodna, za globalno ekonomijo in pot, ki jo bomo, kot globalna skupnost hodili. Zaenkrat dogovori ne kažejo želenih rezultatov, ampak glede na pozicijo Plutona, ki je v direktnem gibanju, v kozorogu, nam pove, da bodo odločevalci končno razumeli vso resnost, dogovorov, ki jih bodo sprejemali.

Na osebni ravni je ta teden tisti, v katerem se lahko zelo globoko zavedamo, svoje resnice in poti, po kateri želimo hoditi. Za duhovno poglabljanje, so zelo dobri aspekti.

Ponedeljek, 1.11. Dan spomina na mrtve

Luna v devici bo v trigonu s Plutonom in v kvadratu z Venero. Dan bo posvečen mrtvim, povežite se z njimi, tako ali drugače.

Torek, 2.11.

Luna v tehtnici, bo zelo komunikativna, vendar Merkur kvadrat Pluton bo pokazal na stvari, ki se jih moramo odreči, bodisi na čustva, materialnost, pot ali podobno.

Sreda, 3.11.

Luna v tehtnici bo povezala Jupitra, Merkurja in Venero v lepih aspektih, dan pred mlajem bo lep, poln pozitivne komunikacije in ljubezni.

Četrtek, 4.11. Mlaj v škorpijonu

Prihaja nevaren mlaj, ki bo zdravstveno neugoden, a toda ob enem bo nudil priložnost globoke transformacije. Začnete lahko z popolnoma novimi energijami, če ste pripravljeni odpustiti stare vzorce, se vam odpirajo čisto nove poti. Mlaj pa nevaren, tudi v prometu bodite pazljivi.

Petek, 5.11.

Luna v škorpijonu je že počasi ven, iz slabih aspektov. Danes bosta dva planeta menjala znamenje, Venera bo vstopila v kozoroga in Merkur v škorpijona. To je tisti pomemben premik, ki označuje, da lahko pridete na dan, s svojo resnično močjo, ki je v vas zorela v zadnjih dveh letih.

Sobota, 6.11.

Luna bo vstopila v strelca, naredila sekstil s Saturnom, Merkur in Venera bosta tudi v sekstilu. Danes bodo v zraku ustvarjalne energije, s kreativnim sporočilom lahko premagamo stare vzorce.

Nedelja, 7.11.

Luna v strelcu, sekstil Jupiter, dan bo lep, primeren za duhovno poglabljanje, bodite radostni in širite pozitivno energijo.