Home » Trgovina » Tree of Life – posadi tri drevesa v amazoniji

36,00

Počisti

Tree of Life – posadi tri drevesa v amazoniji

Oljčni les

Oljka je sveto drevo, nakit iz Oljčnega lesa krepi modrost in poveča svetlobo aure. Obesek je unikat iz slovenske Oljke iz trajnostno pridobljenega lesa. Drevo življenja iz Oljčnega lesa z dodanimi turkizi ali malahitom je obesek za prihajajoče leto v znamenju Jupitra, ki potencira vse energije, z amuletom in akcijo sajenja dreves, se odločate, da boste potencirali pozitivna čustva, misli in dejanja namenjena zdravljenju matere Zemlje.

Obesku je dodan:

  • afriški Malahit za zaščito ljubezni,
  • ali niz šestih severnoameriških Turkizov.

Pri naročilu, prosimo, izberite katerega želite.

Z nakupom tega izdelka boste zasadili tri drevesa v 2600km dolgem Araguaia koridorju, s katerim Black Jaguar Foundation želi povezati najvitalnejše ekosisteme, ki propadajo zaradi kritičnih golosekov. S tem želijo preprečiti širjenje savane – umiranje deževnega gozda.

Čas je za ukrepanje, če bomo samo gledali, kako pljuča sveta izginjajo, ne bomo s tem ničesar rešili. Z vsakim posajenim drevesom aktivno vplivamo na reševanje planeta. Drevesa najbolj učinkovito črpajo CO2 iz ozračja in ga zaklenejo v svojih deblih, v ozračje oddajajo kisik in z izparevanjem vode skrbijo za to, da v deževnih gozdovih ponovno dežuje.

Z akcijo se aktivno vključujemo v največje obnavljanje gozdov na svetu. Sodelujemo z organizacijo onetreeplanted.org in njihovo povezano organizacijo black-jaguar.org.

Poleg obeska boste prejeli tudi certifikat.

Go to Top