Home » Trgovina » Tinktura Svetega lesa (Palo Santo) v spreju

Tinktura Svetega lesa (Palo Santo) v spreju

Bursera graveolens

Umirja in prizemljuje, energijsko očiščuje, krepi povezanost z zemljo in srcem, poglobi meditacijo in se odlično obnese pri terapevtskih delih.

15,00

Opis

Uporaba Svetega lesa v tinkturi ohrani vse lastnosti kot jih ima les v obliki kadila, le da je priločen za uporabo kjer koli in kadar koli, saj ga lahko uporabljamo brez kurjenja in s tem nastajanja dima.

  • Umirja in prizemljuje
  • Energijsko očisti prostor, predmete in osebe
  • Prijetnega vonja, osvežuje
  • Okrepi našo povezanost z zemljo in srcem
  • Uporaben v terapevtskih delih in za zaključevanje procesov

 

Kaj je tinktura?

Tinktura je alkoholni-vodni izvleček določenih učinkovin, ki jih vsebuje zdravilna rastlina. Alkohol je medij v katerega se med namakanjem zdravilnih rastlin izločijo zdravilne učinkovine in olja, ki se v njem zaradi dolge obstojnosti ohranijo tudi več let.

Tinkture se namaka in pripravlja 14 dni, da se iz lesa in listov izlušči vse učinkovine in olja, potem pa poteka filtracija in dodajanje sveže pripravljenih eteričnih olj in tako nastane sprej, ki je vonja sveže nabranega lesa in listov, ki se dobro obnese v vseh terapevtskih delih, pri čiščenju in integraciji procesov ter kot vsakodnevni pripomoček za čiščenje predmetov, oseb, stanovanj.

Po dnevu v službi se našpricamo z tinkturo, da odklopi od nas vse energija ki smo jih bili deležni tekom dneva. Prav tako pa pravi eliksir za uporabo ob jutranjih meditacijah ali jogi.

 

Shranjevanje: Shranjujemo stran od direktnega sonca, na sobni temperaturi.

Rok uporabe: Ob pravilnem shranjevanju je izdelek uporaben minimalno 2 leti.

Dodatne informacije

Sestavine

Alkohol, prečiščena voda, eterično olje Svetega lesa, les Palo Santa

Shranjevanje

Tinkturo hranimo v temnem prostoru, na sobni temperaturi. Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi.

Go to Top