Home » Trgovina » Tinktura Belega žajblja (Salvia apiana) v spreju

Tinktura Belega žajblja (Salvia apiana) v spreju

Salvia apiana

Umirja in prizemljuje, energijsko očiščuje, očisti negativnih energij in daje zaščito, poglobi meditacijo in se odlično obnese pri terapevtskih delih. Prijetnega vonja po Bele žajblju.

15,00

Opis

Uporaba Belega žajblja v tinkturi ohrani vse lastnosti kot jih ima rastlina v obliki kadila, le da je priločen za uporabo kjer koli in kadar koli, saj ga lahko uporabljamo brez kurjenja in s tem nastajanja dima.

Sprej je dobil navdih od kadil avtohtonih indijancev severne Amerike, ki kadilo uporabljajo za čiščenje telesa, avre, zdravljenje in zaščito ter odstranjevanja negativne energije.

Vendar pa mnogi ne marajo dima in žganja in prav za to smo ustvarili to pršilo.

 

Kaj je tinktura?

Tinktura je alkoholni-vodni izvleček določenih učinkovin, ki jih vsebuje zdravilna rastlina. Alkohol je medij v katerega se med namakanjem zdravilnih rastlin izločijo zdravilne učinkovine in olja, ki se v njem zaradi dolge obstojnosti ohranijo tudi več let.

Tinkture se namaka in pripravlja 14 dni, da se iz lesa in listov izlušči vse učinkovine in olja, potem pa poteka filtracija in dodajanje sveže pripravljenih eteričnih olj in tako nastane sprej, ki je vonja sveže nabranega lesa in listov, ki se dobro obnese v vseh terapevtskih delih, pri čiščenju in integraciji procesov ter kot vsakodnevni pripomoček za čiščenje predmetov, oseb, stanovanj.

Po dnevu v službi se našpricamo z tinkturo, da odklopi od nas vse energija ki smo jih bili deležni tekom dneva. Prav tako pa pravi eliksir za uporabo ob jutranjih meditacijah ali jogi.

 

 

Shranjevanje: Shranjujemo stran od direktne sončne svetlobe, na sobni temperaturi.

Ro uporabe: Ob pravilnem shranjevanju je izdelek uporaben minimalno 2 leti.

Go to Top