LINK : na glavno stran

LINK : analiza vaše natalne karte ali možnost razvoja vaše natalne karte

 

Želim se naročiti na Zvezdne novice in jih prejemati na svoj E-naslov

 

 A                S                  T                   R                  O                G                 A               I               A
 

Številka 58
22.11.do 28.11.

Prednovoletni popust! in delavnica - spodaj

Teden pred nami označuje mlaj v strelcu, ki bo v četrtek 27.11., ob 18. Ta dan bo tudi sicer izredno zanimiv, saj je večina izrazito osebnih planetov prav v strelcu, medtem, ko sta Venera in Jupiter v kozorogu, Saturn pa v devici. Ker sta tako strelec, kot tudi kozorog hladni znamenji, pričakujemo močno ohladitev okoli četrtka. Strelca pa poznamo tudi po dobrih kvalitetah, kot je optimizem, usmerjenost v prihodnost in dvig nad materialno, obuditev notranjih, duhovnih kvalitet. Nič nenavadnega ne bi bilo, če boste v četrtek storili plemenito dejanje. Strelec je pozitivno znamenje, vendar označuje tudi šibkejši imunski sistem, zato bodite previdni, od nedelje naprej pazite, da se ne prehladite. Ostali aspekti kažejo na dinamičen teden, v katerem se kristalizirajo ali pa se razjasnijo do sedaj še negotovi načrti za prihodnost.. Strelčeva puščica nas uči usmerjati energijo, v tem času vidimo, da je palica le ena, čeprav ima dva konca. Poiščite svoj cilj v tem tednu in ga začnite uresničevati

Sobota, 22.11.
Zjutraj je Luna v  devici , v kvadratu s Plutonom. Po težavnem dopoldanskem delu, vas čaka prijetna popoldanska sprostitev. Luna se premakne v tehtnico, ljubeznivost in prijateljstvo prehaja v ospredje. Izkoristite ta čas, posvetite se svojemu partnerju, saj se popoldan  srečata še Luna v sekstilu z Marsom, lep čas za ljubezen in …Vetrovno bo.

Nedelja, 23.11.
Merkur se bo v nedeljo premaknil v znamenje strelca, ker bo hkrati v kvadratu z Venero, vam prinese pomemben družinski razgovor ali delo doma. Rezultati teh razgovorov se bodo udejanjili v torek. Dan bo tudi primeren za obiskovanja in druženje.

Ponedeljek, 24.11.
Dan bo vetroven, Luna je še v znamenju tehtnice. Ne boste našli prave volje za začetek delavnega tedna. Vse bo težko, karkoli boste delali bo od vas zahtevalo dodaten napor. Tik pred mlajem vam Luna posrka zadnji kanček motivacije. Vendar zavedajte se, da bo jutri popolnoma nov dan: Luna namreč vstopi v znamenje škorpijona ob 19. uri in nas navda z občutkom sreče, tesnoba škorpijona nas počasi zapusti. Pusti nam le dokončno odločenost za neko nerazrešeno zadevo.
.
Torek, 25.11.
Merkur bo v konjunkciji s Soncem, ob 18. uri, aspekt se čuti že ves dan. Stvari vam bodo postale jasne in napočil bo trenutek, da izrazite svoja stališča ali se odkrito pogovorite z nadrejenimi. Ta dan lahko sklenete pomembno pogodbo ali se vam odstre ideja, ki ste jo lovili v zadnjem mesecu. Poleg tega bo torek prinesel neke nove priložnosti, ki si je ne dovolite spregledati. Poiščite svoj cilj, osredotočite se na cilj.

Sreda, 26.11
Luna bo v znamenju škorpijona. Dopoldan so aspekti Lune z Saturnom in Jupitrom. Pomemben dan bo, saj vam prinaša prav tisto, kar ste hoteli. Čim prej zagrabite dan za roge, ker vam bodo ob enih že pošle moči. Tedaj gre Luna v prazni tek. Popoldan se sprostite, nič pomembnega se ne bo dogajalo.

Četrtek, 27.11. Mlaj, ob 17.54
Dan mlaja. Kakor sem napisala uvodoma, bo četrtek mrzel dan. Luna se ob 6. uri premakne v znamenje strelca. Čeprav se boste počutili utrujeno, vam svetujem, da se zberete, opravite vse pogovore, ki jih morate. Prav v četrtek so konstalacije takšne, da omogočijo premik v želeni smeri. V tem dnevu se bo izrazilo bistvo vsega tedna. Ideja, ki ste jo dobili v torek, bo v četrtek dozorela, da jo izstrelite, kar pomeni, da začnete z neko novo zadevo. Po mlaju, ko se Luna sreča s Soncem, se približa tudi Merkurju in Marsu v konjunkciji. Nepozaben dan!

Petek, 28.11.
V petek bodo še odmevale vaše izrečene besede prejšnjega dne. Venera je v sekstilu z Uranom, prijetno presenečenje se vam obeta do 10.20 Luna je še vedno v strelcu in zvečer naredi kvadrat na Urana. Zapadel bo sneg. Petek je vaš dan. Vse se bo odvijalo ugodno, v medsebojnih  odnosih bo vladala harmonija. Pazite le, da ostajajte mirni, kajti Mars v strelcu in Luna kvadrat Uran, lahko privede do naglih reakcij in neljubih dogodkov, ki so običajne posledice nestrpnosti.

Lep in uspešen teden vam želim!

30% prednovoletni popust pri svetovanju, pregled natalne karte 70€ in s podrobnim pregledom v leto 2009 bo do novega leta 85€, namesto 120€, to vključuje pogovor preko skypa na stacionarni telefon ali na skype in snemanje na CD.

V akciji tudi vilinski ključek z zeliščem s homeopatskim delovanjem. Pri naročilu tudi svetujem pravega za leto 2009. En ključek 15€, v darilni škatlici s knjižico o uporabi, 20€. Komplet sedmih vilinskih ključkov, s knjižico o uporabi in obeskom, 85€.

Imava še nekaj prostih mest za delavnico v soboto 22.11. Če se odločite, se prijavite čimprej, zaradi organizacije.

Na tokratni delavnici se bomo posvečali strelčevi usmeritvi energije - cilj, ki ga bi radi dosegli se s strelčevo puščico lahko doseže. Pri tem pomaga planet Jupiter, ki si ga bomo ogledali, prečistili in prosili za podporo. Za delavnico ne veljajo prednovoletni popusti.

Vabljeni na predavanje:
Yjotish – starodavna indijska astrologija:
Usoda ali svobodna volja

ki bo v četrtek, 27.novembra 2008 ob 19.uri
v KRANJSKEM NEBOTIČNIKU, Bleiweisova 6, Kranj (1. nadstropje).

Predava: Mateja Kunc
Informacije: GSM 041/515-390 ali  sasa.homan@siol.com

 
Informacije na e - naslov ali po telefonu:                05 6567191        ali               041 733372       
Cena delavnic je 120€ oziroma 85€.

 


Gaia in Alan

Pošljite novice prijateljem, če menite, da bi jih morda zanimale - tukaj se lahko prijavijo ali prijavite na Zvezdne novice.
  
 astrogaia@siol.net info@astrogaia.net  

Ce ne želite vec prejemati astrogaia e-novic kliknite tu!

 

© 2006 Astrogaia

 

 

 
 

Številka 55 - praznična številka


Vabiva vas na delavnico, ki bo tokrat pri nas, v Mističnem kamnu in na kateri se bomo intenzivno posvečali prav pogovoru s PREDNIKI, predniki kot svetovalci, saj so predniki botrovali naš genetski zapis, katerega pogojenost lahko presežemo edinole, če ga razumemo.

Tokrat vam ne bom pisala po dnevih, saj razen poznega jesenskega dežja, ki si bo podajalo roko z vetrom, nimam kaj dodati, razen tega, da boste v zelo intenzivnem obdobju, v katerem bo najbolj izrazita hitrost vsakodnevnih sprememb.

Letošnji november je astrološko izjemno zanimiv mesec. Kakor se kaže po njegovem vrhuncu, torej ščipu, ki bo 13.11.
Vse energije se bodo vzpenjale do maksimalnih mogočih napetosti. Znotraj tega obdobja se bo počasi začela kazat resničnejša podoba  svetovne ekonomije in gospodarske krize, na katero smo opozarjali astrologi, že od daljnega leta 1989 dalje. Ko smo dejansko opisali model te krize, za katero smo predvideli, da se bo začela 2005 in se bo poglabljala do 2012. Še danes marsikdo od uveljavljenih ekonomistov ne more videti in zaobjeti velikanske razsežnosti in dejanskega pomena te krize. Saj gre pri tem za dejanski napredek človeštva oziroma moment, pri katerem mora človeštvo narediti odločen, a ljubeč in sočuten korak v prihodnost. To se najbolj odslikava v ZDA, kjer ima Barak Obama največjo podporo javnosti. V svetu se krepi levica, desnica pa se zaletava v stene lastnih omejitev.
Zemlja je zaplula v novo dobo, toda človeštvo se temu ne prilagaja , ker ima cel sistem tolikšen vztrajnostni moment. Zato tudi nujno pride do pretresov presekov, krize, čaka nas velika naloga, velika transformacija, ki je v nasprotju z trditvami duhovnih gibanj, s konca 90 - tih, da bodo transformacijo opravila svetleča bitja iz drugih zvezd, ampak jo moramo opraviti SAMI!
Saj tudi zakaj bi, neka svetlobna visoko razvita bitja ponujala roko, da se potegnemo iz godlje, v katero smo se spravili sami. Kaj bi se potem iz tega naučili?
V začetku leta 2006 smo se zapeljali preko točke od katere ni več povratka, saj morda je to bilo že zdavnaj prej, ampak govorim o astroloških simbolih.Danes je zadeva takšna, da je neposredno ogroženo 80 % vseh živalskih in rastlinskih vrst, da je globalna klima šla svojo pot preobrazbe, za katero nihče niti približno ne ve, v kaj se bo spremenila, kje bo našla svojo novo ravnovesje. In, da je vsa človeška civilizacija dokaj blizu bankrota… oh nas je malo odneslo….V tem mesecu se bo torej začela kazati razsežnost krize in seveda se bo na veliko začelo iskati tudi zdravilo. Mnoge dobre poti se bodo našle, ampak največ k reševanju lokalnega in globalnega problema, lahko naredi vsak posameznik, Jaz in Ti in to čisto preprosto; Začeti je  potrebno upoštevati DRUGO ČLOVEŠKO BITJE in Drugo živo bitje. Spremeniti odnos, do drugega človeškega in živega bitja. V navidez tako enostavnem dejanju se skriva rešitev človeštva in planeta, oziroma življenja na zemlji. Saj je premik iz rib v vodnarja premik iz Jaz sem, v Ti si. To je šola, učenje vodnarjeve dobe. Kakor se je v magiki pojmovalo socializrem in komunizem, kot splavljena otroka človeških družbenih ureditev, pa je solidarnost obstala, kot pojem napredne skupnosti. Tako, da bo treba ta pojem solidarnosti, ki ves čas živi v lokalnih skupnosti manjših krajev in vasi prenesti tudi na druge ravni. A to se bo počasi gradilo v skupni zavesti, vse tja do novembra 2011.Okoli novembrskega mlaja je stik z predniki najbolj močan, saj je drugi svet najbliže našemu. Prav zdaj je čas, da se potegne črto, se pogovori s predniki, jih povpraša ali so se kaj naučili od svojih napak, se jih povpraša, kaj bi delali drugače? To so pomembna vprašanja letošnjega stika s predniki.

***


Kaj pa se dogaja s Planetom 47?Občina nam je odobrila odkup vseh nepremičnin in zemljišč, ki bodo sestavile hotel. V zvezi s tem organiziramo dobrodelni koncert 8. marca, ki ga bo neposredno prenašala nacionalka, nastopili bodo: Alenka Gotar, ki bo zapela ciganske pesmi s Šukarji, izvajala zdravilne mantre z Mojco Malek in Newyorškimi gongaši, zvrstili pa se bodo tudi slovenski pop zvezdniki, ki bodo iz duhovnih vod koncert popeljali bolj na zabaven plesni podij…
Aha, dogajalo se bo na Bonifiki v Kopru, sicer pa boste pravočasno povabljeni.


Informacije na e - naslov ali po telefonu:                05 6567191        ali               041 733372       
Cena delavnic je 120€ oziroma za vse, ki sem vam naredila analizo natalne karte, 85
€.
  

Ce ne želite vec prejemati astrogaia e-novic kliknite tu!

 

© 2006 Astrogaia

 

 

Številka 53


Tokratna Delavnica nebesni dih II. je polna. Zaradi velikega zanimanja jo bova ponovila v oktobru.


18.10. - 24.10.

Luna ta teden upada do zadnjega krajca. Odlični dnevi so za jesensko čiščenje, tako vaših bivališč, kakor tudi teles, saj Luna v upadanju in Venera s premikom iz škorpijona v znamenje strelca, pomaga k razstrupljanju in harmoniji. Med drugim je tudi čas intenzivnega dela: Vsi vaši načrti, ki so stali na mestu v obdobju dveh mesecev, v času retrogradnega Merkurja, bodo sedaj vsi hkrati stekli. Zato vam priporočam vitaminske sokove in čim prej zvečer v posteljo, da se utegnete spočiti. Teden bo bolj vlažen in deževen, kakor bi tudi dež, katerega so astrološki kazalci napovedovali že prejšnji teden, čakal, da se Merkur obrne v direktno gibanje. Seveda pa bo k temu pripomoglo tudi Sonce, s svojim premikom v zodiakalno znamenje škorpijona. Škorpijonov čas je temačen, vlažen in bolj hladen, v svojem temperamentu je melanholičen. Vendar verjamem, da se boste vsaj v začetku škorpijona precej boljše počutili, po zaslugi Merkurjevega zasuka, ki je sprostil vse nabrane stvari.Sobota, 18.10.
Je temeljit dan v vseh pogledih. Čeprav boste morali vložiti veliko napora, bo naposled vse steklo v pravilni smeri. Luna, v znamenju dvojčka se bo znašla v kvadratnem aspektu na Saturna in Urana. Vse do 20. ure boste zmogli dovolj samokritičnosti, da vam pri vašem običajnem delu ali preživljanju sobot ne bodo ušli iz nadzora drobni detajli, ki jih tako radi spregledate.Nedelja, 19.10.
Luna bo v znamenju dvojčkov vse do 13.41., ko bo prestopila v znamenje raka. Nedeljsko dopoldne bo Luna popestrila še z opozicijo na Plutona in zvečer s kvadratnim aspektom na Merkurja.
Dan bo sprožal nevarnost na cestah, ter zvečer pravcato zmedo. Priporočam vam, da v nedeljo ne počnete ničesar, ampak le lenarite ali se neobvezno družite.Ponedeljek, 20.10.
Bo kar razburljiv. Že zjutraj se Luna sreča v trigonu z Marsom, kar vam bo prineslo veliko energije in vneme, vendar nam bo strastno vzdušje Luna odvzela že popoldan z opozicijo na Jupitra. Kar pomeni, do 15. ure bo malo manj sreče, razen za vse, ki imate Jupitra v podobnem položaju v svoji rojstni karti: vi se boste ob tem aspektu prav dobro počutili. Za vse pa velja, da vas bodo presenetile podražitve.Torek, 21.10. Zadnji krajec, ob 13.55
Torek bo zelo poln dan, toda navkljub vsemu, se boste morali tudi sami malce potruditi, da ga boste obarvali s pridihom pozitivne energije. Torek bo tudi dokaj preprost in neobvezen, kar prinaša dragocene trenutke sprostitve v vaš prenapet tedenski urnik. Luna bo v praznem teku, do 16.35, kar pomeni, da tedaj ne bo primeren čas za pomembne sestanke ali dogovore. Najslajši bo večer, ko se bo Luna z vstopom v znamenje leva, srečala v trigonu z Venero.Sreda, 22.10.
V sredo dopoldan bo Luna v sekstilu z Merkurjem ustvarjala odlične pogoje, da se bodo iz sestankov porodili kar najboljši sadovi, prav tako uspešna bodo tudi pogajanja in finančno poslovanje. Popoldan se bo Luna znašla v kvadratu z Marsom, Sonce se bo počasi premikalo v znamenje škorpijona. Meditirajte, izognite se konfliktu naj vas vaš ego ne zapelje v preveliko samo – pomembnost.Četrtek, 23.10.
Se bomo znašli v impulzu škorpijonovega znamenja. Luna bo v trigonu s Plutonom, dan bo vremensko neugoden, zato se pazite prehladov. Poleg teh nevšečnosti, vam bo aspekt, po drugi strani prinesel tudi precej energije.  Popoldan, ko bo Luna vstopila v znamenje Device, ter se srečala v sekstilu s Soncem, jo boste znali tudi pametno uporabiti.Petek, 24.10.
Luna v znamenju device, nam ne bo pustila počivati. Pred nami se bo kakor pahljača odpiral delavno nabit dan s polno vrečo zahtevnih nalog, za katere priporočam, da jih doživljate kot izziv, saj bo Luna v sekstilu z Marsom: ta ima rada izzive. Ta posebna osredotočenost, igra uma, vas bo vzpodbudila k razmišljanju in ustvarjanju. Na cestah pa bo povečana kontrola.


Informacije na e - naslov ali po telefonu:                05 6567191        ali               041 733372 Cena delavnic je 120€ oziroma za vse, ki sem vam naredila analizo natalne karte, 85€.

Gaia in Alan 

 

 

  

Pošljite novice prijateljem, če menite, da bi jih morda zanimale - tukaj se lahko prijavijo ali prijavite na Zvezdne novice.
  astrogaia@siol.net info@astrogaia.net  Ce ne želite vec prejemati astrogaia e-novic
kliknite tu!

© 2006 Astrogaia

 

 A                S                  T                   R                  O                G                 A               I               A
 

Številka 52


Delavnica nebesni dih II. bo v Jurčičevi domačiji, v soboto  18.10.  (Muljava pri Ivančni Gorici)

 • Preobrazba stresa v notranjo moč

So še štiri prosta mesta!Poleg rebirthinga vas čaka sklop tehnik, ki učijo, kako ohranjati energijo. Bo tudi individualni pogovor o letnem načrtu za določeno področje, kamor boste usmerjali energijo (jesensko - jesenski ciklus).

Merkur, planet komunikacije in poslovanja, se danes sreča s Soncem (6.10.). 16.10. se obrne v direktno gibanje. Delavnico organizirava takoj po Ščipu (14.10.) in po Merkurjevem obratu. Merkurjevo gibanje nam pomaga ozavestiti bistvene načine naše komunikacije, ki jih lahko izboljšamo in s tem dvignemo kvaliteto bivanja, tako z duhovne, kakor s poslovne perspektive.
Cena delavnice je 120€, za vse, ki sem vam že izdelala natalno karto 85€ .Trajala bo od 10. ure do predvidoma 19.ure.


11.10 - 17.10

Prihajajoči teden nam prinaša dva dobra dogodka. Ščip in težko pričakovan Merkurjev obrat v direktno gibanje. Ščip se bo dogodil zvečer, 14.10. Merkur se bo navidezno obrnil naslednjega dne in ubral spet svojo pot v prihodnost. Dan pred ščipom, 13.10., se bo Merkur na koncu svojega retrogradnega gibanja znašel v opoziciji z Luno, kar označuje najgloblji trenutek mesec in pol trajajočega izredno težkega obdobja. Dva dni po tem aspektu bo energija obstala na mestu v nekakšnem nevtralnem položaju, vendar se bo takoj po Merkurjevem obratu spet začela rast, komunikacija bo živahno stekla in optimizem bo potrkal na vaša vrata. Začelo se bo izboljševati v vseh pogledih. Spet se bo normalneje trgovalo z delnicami, indeksi se bodo nekoliko dvignili in čedalje bolj umirjali. Vsekakor pa bo minula finančna kriza pustila vidne posledice.Sobota, 11.10.
Luna je v znamenju rib: ob 12.34. bo v trigonu z Marsom. Luna v ribah spet obeta deževje, izsušeni zemlji. Čeprav bo sprava kazalo, da ne bo nič vode z neba, saj je Mars suh planet in bo s suhim vetrom sušil oblake, bo naslednji aspekt z vlažno Venero in Neptunom, ponoči le prinesel kaj dragocene vode. Tako namreč kažejo astrološki kazalci, in upam le, da se bo narava ravnala po njih. Danes je vsekakor pomemben dan za medsebojne pogovore in usklajevanje v družinskem krogu.Nedelja, 12.10.
Luna v znamenju rib bo dopoldan v opozicije s Saturnom, popoldan v konjunkciji z Uranom, zvečer v trigonu z Venero. Našteti aspekti nam govorijo, da bo nedelja težak in napet dan. Predvsem bo težavno dopoldan, pri katerem ne priporočam, da se lotevate kakšnih težjih opravil, ker se vam utegne kaj zlomiti, pokvariti ali pa trčite ob nepremostljivo oviro. Svetujem, da ohranite mirne živce, saj vam bo nedeljsko popoldne prineslo idejo in to bo obrnilo vse skupaj in čakal vas bo prav lep nedeljski večer.Ponedeljek,. 13.10.
Luna ob 9. uri vstopi v znamenje ovna. Ves dan bo v opoziciji z retrogradnim Merkurjem, aspektom , ki ne prinaša nič dobrega. Kakor sem že uvodoma opisala, bo ponedeljek težak dan. Ne pričakujte preveč, saj vsi vaši poskusi ne bodo imeli nobenega učinka. Poskusite se nasmejati, morda vam bo odleglo.Torek, 14.10. Ščip, ob 22.02
Luna v znamenju ovna bo v kvadratu z Jupitrom, do 9.52.
Zaletavost in nestrpnost ovnove Lune, vam bo stopnjevala  Jupitrova dinamika. Dan bo v znamenju hitenje. Radi bi nadoknadili neuspehe prejšnjih dni, vendar vam na žalost ne bo uspevalo. Bolje bo, da počakate na Ščip in Merkurjev obrat.  Sonce bo v trigonu z Neptunom. Dan bo spet kazal na vlažno vreme in ker energija ščipa, vsaj do večera, ne bo popustila, pričakujem nekakšno otrdelost ali togost pisarn in uradov, za katere ste bili prepričani, da bodo stekle. A le pogumno, saj se BO z jutrišnjim dnem začelo vse obračati na bolje.Sreda, 15.10.
Opoldne bo Luna zamenjala znamenje, vstopila bo v bika. Tega dne bodo različne situacije od vas zahtevale odločnost, ker le na ta način se boste izognili obveznostim, ki vam ne bi dovolile vstopiti v novo Merkurjevo obdobje. Kljub temu, da popoldan ne boste mogli dokončati kar ste si zamislili, vam bo popoldan dobro šlo. Ponoči iz srede na četrtek se bo Luna srečala v opoziciji z Marsom, v škorpijonu, kar nam sporoča, da bodite izjemno previdni v prometu, saj bo noč sorazmerno nevarna.

Četrtek, 16.10.
Bo dinamičen dan, poln novosti, ki jih bo začel prinašati Merkur. Krenili boste po novih poteh, a kljub dinamiki, ne pozabite na stike z prijatelji. Deževje bo.Petek, 17.10.
V petek nas čaka jutranji neprijeten aspekt: Luna na zadnjih stopinjah bika in v opoziciji z Venero. Aspekt bo povzročal razdražljivost in nezadovoljstvo. Vendar le ne podlezite napačnim signalom, saj se Luna ob 12.26.  premakne v dvojčka, kar pomeni, da boste z nekoliko telefonskimi pogovori rešili vse, kar je prvotno predstavljalo veliko težavo. Saj je vendar nastopilo sveže obdobje in počasi boste pozabili vse tegobe, ki jih je povzročal retrogradni Merkur.

Informacije na e - naslov ali po telefonu:                05 6567191        ali               041 733372       
Cena delavnic je 120€ oziroma za vse, ki sem vam naredila analizo natalne karte, 85
€.

 


Gaia in Alan 

 

 

  


Pošljite novice prijateljem, če menite, da bi jih morda zanimale - tukaj se lahko prijavijo ali prijavite na Zvezdne novice.
  astrogaia@siol.net info@astrogaia.net  

Ce ne želite vec prejemati astrogaia e-novic kliknite tu!

 

© 2006 Astrogaia

 

 

 A                S                  T                   R                  O                G                 A               I               A
 

Številka 49


Delavnica nebesni dih II. bo v Jurčičevi domačiji, 4.10.  Poleg običajne delavnice nebesnega diha, bomo namesto enega rebirthninga ugotavljali bomo moč pozitivnih misli, se učili uporabljati vizualizacijo in namero. Spoznavali bomo učinke dobrega poslovanja, ki je v skladu z našo življenjsko nalogo. Učili se bomo, kako preobraziti prekomerno napetost v ustvarjalni potencial. Povdarek bomo dali tudi osebnim planetom, ki tvorijo trigon organizacijskih sposobnosti: Sonce, Merkur, Luna, ter njihov medsebojen odnos.

 • Pomen mentalne dinamike Analize Načrtovanja, pravilnega postavljanja prioritet
 • Preobrazba stresa v notranjo moč

Cena delavnice je 120€, za vse, ki sem vam že izdelala natalno karto 85€ in za vse, ki ste se že udeležili najinih delavnic 80€. Trajala bo od 10. ure do predvidoma 19.ure.


20. - 26.9.Spet bomo dočakali zadnji lunin krajec, ki bo v ponedeljek, 22.9., ko Sonce vstopi v znamenje tehtnice, da kakor vsako leto prevesi svetle dni v temne. Odmev ščipa, ko je bilo Sonce v opoziciji z Uranom in čutila se je bližina Saturna bo še nekaj časa prisoten. Ta dva planeta sta povzročila hlad, ki bo trajal še ves teden. Najpomembnejši dogodek tega tedna bo jesensko enakonočje v ponedeljek 22. Najzanimivejši aspekt bo v torek: Merkur konjunkcija Mars, v znamenju tehtnice, kar bo povzročalo napete situacije, burne dogodke, urne zasuke in bo omogočilo hitro reševanje ali razpletanje perečih zadev.Sobota, 20.9.
Luna že zgodaj vstopi v znamenje dvojčkov. Merkur je v trigonu z Neptunom, katerega vpliv se bo čutil ves dan. Spodbujal bo intuicijo in umetniško ustvarjanje. Aspekt sicer lahko zakuha kakšen naliv, tudi vam svetuje, da se izogibate opojnih pijač. Dan je v znamenju druženja in obiskov. Sobota je za razliko od jutrišnjega dne, prav dober dan. Presenetljivo hladna in turobna pa bo nedelja.
Nedelja, 21.9.
Aspekt Sonce kvadrat Pluton, bo prinašal hlad, nemir in nenazadnje bo odseval tudi dan volitev, ko se bo dejansko določala prihodnost Slovenije. Luna bo s kvadratnim aspektom na Urana, vladala do 15.30. in bo omogočala nenaden presenetljiv obrat. Pozno popoldan se bo ozračje sprostilo. Ob 17.35 bo Luna v trigonu z Marsom, prinesla bo dobro razpoloženje,  druženje, proslavljanje.  Živahni boste, saj Luna dela lepe aspekte z Merkurjem
.
Ponedeljek, 22.9., zadnji Lunin krajec, ob 7.04.
V ponedeljek se energija spremeni. Luna vstopi v znamenje raka, mi pa postanemo bolj občutljivi. Ker Sonce v ponedeljek menja znamenje, daje slutiti tudi spremembe v političnem vrhu. Bo res tako? Ob 17.44. nastopi jesensko enakonočje in prehod Sonca v tehtnico. V davnih časih so ob tem dogodku s posebnimi obredji posvetili jesen.
 
Torek, 23.9.
Prvi jesenski dan. Luna v znamenju raka bo ustvarila celo paleto zanimivih aspektov. Že zjutraj bo v sekstilu s Saturnom, kar ponovno prikliče mraz. Vendar bo zaradi Merkurja v konjunkciji z Marsom le ta počasi pojenjal. Vi pa se izogibajte prehitremu sklepanju in naglem temperamentu. Nikoli ni dobro nekaj predvidevati brez temeljnih osnov. Do 18.24. bo Luna v trigonu z Uranom, aspekt nas bo vse pozitivno presenetil. Zvečer bo Luna v kvadratu z Merkurjem in Marsom, če bo na vas letela kritika, si jo nikar ne jemljite preveč k srcu, zavedajte se, da je nekdo napačno sklepal. Vreme bo deževno.
Sreda, 24.9.
Zjutraj vstopi Venera v znamenje škorpijona. Jutro bo vlažno, v kotlinah megleno. Ob 11. uri dopoldan bo mraz končno začel popuščati. Luna bo vstopila v znamenje leva in nas navdala s pogumom in ustvarjalnostjo. V sredo bo še vedno v ospredju vaše nihanje razpoloženja, ki se bo umirilo šele popoldan.
Četrtek, 25.9.
V četrtek ne bo na nebu prav nobenega dogodka. Sicer pa bo dan primeren za sprostitev, delo vam že od včeraj nekako ne bo šlo od rok. Luna je še vedno v znamenju leva, zato se vsaj poskusite razvedriti in uživati, če vam že delo povzroča kup težav.

Petek, 26.9.
Ponoči bo Luna v opoziciji z Neptunom in sekstilu z Merkurjem. To dvoje aspektov prinaša obdobje jesenskih prehladov. Luna bo zgodaj zjutraj v sekstilu z Marsom, zbudili se boste napolnjeni z energijo in se voljno podali petku v objem. Priporočam, da nujne opravke postorite do 13.20., ker bo tedaj Luna krenila v prazen tek, kar v astrološkem jeziku pomeni, da prav ničesar ne morete dovršiti . Po 15.52. bo Luna končno vstopila v znamenje device in pričara prečudovit jesenski večerInformacije na e - naslov ali po telefonu:  05 6567191 ali 041 733372
Cena delavnic je 120€ oziroma za vse, ki sem vam naredila analizo natalne karte, 85
€.


Gaia in Alan 

 

Pošljite novice prijateljem, če menite, da bi jih morda zanimale - tukaj se lahko prijavijo ali prijavite na Zvezdne novice.
  astrogaia@siol.net info@astrogaia.net  

Ce ne želite vec prejemati astrogaia e-novic kliknite tu!

© 2006 Astrogaia

Arhiv zvezdnih novic   

OVEN Marsov vilinski ključek
Ima pri nakupovanju daril velike oči, kot tudi sicer pri vseh stvareh. Imel bo dobre ideje, kar kupiti drugim, s čim osrečiti svoje ljudi in če se bo v to usmeril, bo res porabil veliko časa, da bo nabral prave stvari. Njemu za novoletno darilo prinesite kaj sladkega.
Magični nasvet; Svojemu partnerju (ki) Ovnu,  kupite odejo iz rdečega satenaBIK Venerin vilinski ključek
Bika najbolj razveseli prijetna družba. Če mu želite ustreči še z darilom, pa mu podarite kaj praktičnega, kar mu bo olajšalo delo v gospodinjstvu ali drugih hišnih opravilih. Bik ne bo zgrešil, če bo tudi sam iskal darila svojim prijateljem na tak način.
Magični nasvet; Partnerja (ko), Bika povabite na masažo.DVOJČKA Merkurjev vilinski ključek
Dvojčki so hvaležna sorta za obdarovanje. Razveselijo se vsega, kar dobijo.Dvojčki znajo dobro obdariti otroke, odraslim pa znajo najti drobnarije, ki vedno pridejo prav. Dvojčku, partnerju ali partnerici podarite potovanje.
M.N. Če pa ste dvojček vi ali dvojčica, pa podarite svojemu partnerju nepozabno noč.RAK Lunin vilinski ključek
Rak bo zelo dolgo zbiral darilo, ko bo nekoga hotel(a) obdariti. Vselej pa bo zares dobro uganil, kaj potrebujete. Rak rad podari umetniško vazo, kos keramike, čajnik. Najbolj pa ga  boste tudi sami razveselili s temi darili.
M.N. Svojemu partnerju ali partnerici Rakici  podarite mehko preprogo ali nov udoben fotelj, oboje namenjeno ležanju in uživanju….LEV  Sončev vilinski ključek
Levu ali levinji podarite kakšen dekorativni predmet, ki ima originalni etnološki izvor. Ali pa nekaj modernega, s kvalitetnim designom. Lev bo najraje obdaril s srčno izbranim darilom. Bodisi je to vino, ki ga sam najraje pije ali džem, ki ga je vloži po svojem receptu. S tem bo imel občutek, da je podaril delček samega sebe in vam pokaže, da vas globoko spoštuje.
M.N. Skrivnost je, kar podarite svoji ljubezni in nikomur je ne izdajte.DEVICA Merkurjev vilinski ključek
Devica bo seveda po preiskovalnem pogovoru z vami hitro ocenila položaj in vam prinesla za darilo priročnik, ki ga nadvse potrebujete, pa niste vedeli, da obstaja. Seveda vam bo devica podarila to zelo neformalno, zakaj bi namreč zavijala darila, če pa jih je potem treba tako ali drugače odviti. Devica podari praktično darilo, na čimbolj običajen način.
M.N. Devica mora svojega partnerja nujno povabiti na brezhibno večerjo, ker 364 dni razmišlja, kaj bi kupila za doma - mora en dan preživeti drugače.TEHTNICA Venerin vilinski ključek
Izkušene tehtnice bodo že nekaj mesecev prej ali z opazovanjem ali med pogovorom zaznale kaj vam manjka. Z obdarovanjem bodo poskušale zapolniti odkrito vrzel. Sicer pa strašno rade podarijo sobne rastline ali sliko, fotografijo, glasbo na zgoščenki.
M..N. Tehtnica bo svojega partnerja obdarila tako, da ga bo razveselila s tistim, kar ima najraje. Partner pa ji bo podaril uhane, verižico ali zapestnico.ŠKORPIJON Marsov vilinski ključek
Škorpijon si želi v novoletnem času prečistit, preleviti. Podarite mu lahko kakšen bon za obleke ali hišno dekoracijo, prevleke za kavč ali nove zavese. Tudi sam bo najraje obdaroval na takšen način. Saj je zagovornik demokratičnega zbiranja daril, v stilu: izberi si sam, jaz bom pa plačal.
M.N. Peljite svojega partnerja na potovanje. Partnerki pa kupite nov masažni tuš.STRELEC Jupitrov vilinski ključek
Strelci radi prinesete za darilo kakšne eksotične dobrote. Sami pa se boste v letošnjem letu najbolj razveselili eno dnevne pomoči pri hišnih opravilih – kar je nova in kreativna oblika obdarovanja v stilu: podarim vam najdragocenejše darilo med vsemi, en dan svojega časa…
M.N Strelec naj podari partnerju svečnik z dišečimi svečami in dišeče palčkeKOZOROG Saturnov vilinski ključek
Kozorog bo rad obdaril svojega prijatelja s kosom kakšnega dobrega orodja, pa tudi sam se bo razveselil prav tega. Kozoroginje pa so v letošnjem letu veliko bolj nagnjene k umetnosti, zato naj bodo darila v tej smeri.
M.N. Kozorog naj svojemu ljubljenemu ali ljubljeni podari  cel set za njegov (njen) hobbi.VODNAR Saturnov vilinski ključek
Vodnarja lahko obdarite z elektroniko. Zabavno ali uporabno. Vodnarji sicer ne marajo obdarovanja, ker ga doživljajo preveč togo in klasično, nadvse radi razveselijo, vendar na svojstven nepričakovan način.
M.N. Naj svojemu partnerju ali partnerici pokloni tisti elektronski pripomoček, ki bo razvijal njen ali njegov talent.RIBI Jupitrov vilinski ključek
Ribe vedno znajo dobro izbrati darila, prav za stanovanje. Za vsakega najdejo prav tisto, kar potrebuje. Tudi same so rade obdarjene v tem stilu. Seveda pa je težko uganiti, kaj si želijo, saj si želijo veliko ali pa nič. Obdane so z morjem raznolikosti in dnevno spreminjajo svoje želje, ribo je najbolje in najbolj pošteno direktno vprašati, kaj si želi.
M.N. Riba naj za svoje darilo partnerju  spremeni spalnico.

Napovedane ujme in poplave

Zadnja polna luna, ki se je dogodila 26.9. ni bila nič kaj prijazna. Prinesla je veliko slabih stvari po svetu. Kar se povodnji tiče, so bile vidne in sem nanje opozorila v Primorskih novicah. Članek o Luninem mrku je predstavil sliko o  strašni rušilni moči narave.
Citiram, iz članka 28.8.2007. Lunin mrk- objavljen 25.8.
Planetarne postavitve v času polne lune s sabo nosijo gromozanski naboj, napetosti in prekomerne energije. Ta silna energija bo imela tendenco, da se nekje sprosti. Več bo letalskih nesreč, terorističnih napadov, vremensko neurje in podobne nevšečnosti še en mesec kasneje so  možna geološka gibanja, potresi ali delovanja ognjenikov. 
Citiram iz članka, Sončev mrk, 11.9. 2007, objavljen 8.9.
Učinka mrkov sta sprožila podzemne napetosti, ki so jim sledile velike
spremembe zračnih tokov. Povzročale so orkane in potrese, cunamije. Škode je veliko in ljudem je povzročilo veliko težav. O tem smo govorili že pred luninim mrkom. Sončev mrk ne bo več sprožal napetosti, sprostile so se že vse. Prinašal bo le še silne padavine in ujme. Njegov vpliv bo močan še nekaj tednov.Samo opozorilo ni bilo natančno časovno in prostorsko napovedano, saj zato bi rabili celoten tim redno zaposlenih astrologov, ki bi natančneje preučevali čas po mrkih, kje natančneje se bodo katastrofe sprožile. Poplave se bodo še ponavljale v hujših oblikah. Recimo eno leto bo padlo zelo malo padavin, naslednje pa se bo obarvalo z zlitjem vseh padavin hkrati. V vremenoslovju bo zavladal popolnoma kaotični režim. Tudi z drugimi posledicami klimatskih sprememb se bo potrebno naučiti živeti. Zdaj tu, primarno opozarjam, kako dobro bi bilo, da bi poleg klasične znanstvene meteorologije in seizmologije imeli ustrezni inštitut, kjer bi imeli zaposlene astrologe, kot imajo na primer pri vodnem gospodarstvu zlate ribice, kot alarm za oporečno vodo.Ob pregledu za nazaj, točen čas poplav se je pokazal Jupiter, kot planet ki je prinesel obilico padavin in poplave.
Jupiter je s svojim pospeševalnim procesom lahko v teh primerih zelo nevaren strup. Jupiter je pomemben »nadosebni«, družbeni planet, ki je v svojem delovanju zelo radikalen. V zahodni astrologiji, torej v naši astrologiji ga poznamo, kot pozitiven planet, kar pa še zdaleč ni res. Veliko bolj mu ustreza Dionizov lik pijanca, norca in zabavljača. Je sicer »dober po srcu«, vendar to zgolj zaradi svoje opitosti in norosti. A po drugi strani Jupitrovo stanje duha odpira vrata v duhovnost, ni pa še duhovnost, saj stanje ne-uma še ni kvaliteta zdravega razuma. Jupiter lahko povzroči tudi poplave (tradicionalni vladar rib, lunin mrk v znamenju rib, v konjunkciji z uranom. Lunin mrk je označil točko I.C. v znamenju rib, kjer se je nahajala Luna, Jupiter je delal aplikativni kvadrat na sonce in Luno v času mrka. Poplave v Slo, so se dogodile, ko je bil ascendent v znamenju strelca, torej vladar Jupiter, ki je bil v aplikativnem aspektu z Luno.18.9. 14h45). Čas rušilnih poplav je prikazal natančno Pluton na ascendentu, v opoziciji z Marsom.
Vsekakor bi se dalo dokaj natančno določiti čas in kraj ujme, a poudarjam, da bi za to delo potrebovali skupino redno zaposlenih astrologov, s strani države, na primer. Saj je za tovrstne prostorske in časovne metereološke in klimatske analize potrebno ogromno dela.

ENAKONOČJE in JESENSKI INGRES

Narava se po vročem in suhem poletju pere v obilnem jesenskem dežju in se počasi pripravlja na počitek. V času jesenskega enakonočja bo iz svetlobne vladavine spet poniknila v temo; noč bo postajala daljša in dnevi vse krajši.
Spomladansko in jesensko enakonočje, sta pomembni letni točki, saj spreminjata energijo v skladu z dihanjem narave. Jesensko enakonočje simbolno otvori potovanje navznoter, medtem ko pomladno, navzven. Obe točki pa povežeta človeka s pradavnimi koreninami starega sveta, prvimi ljudmi. Ekvinokcija sta bila tudi največja praznika starega sveta, danes v sodobnem času, sta sicer izgubila svoj pomen, vendar nam njuna posebna energija omogoči pravo notranjo osvežitev in stik s prvimi ljudmi. Ekvinkocij nam namreč ponudi ustrezno kozmološko harmonijo, ki ustreza ekvatorialnem pasu, od koder izvirajo prvi ljudje. Ta posebna harmonija nam omogoči stik s primarnimi geni v nas, kar je pomembno prav zaradi prvih ljudi; oni so živeli višje kvalitete duševnega stanja, kot so sočutje, sreča in povezanost s kozmosom.V tem času se je dobro energijsko obnoviti, prečistiti – te dejavnosti te napolnijo in pripravijo na zimo. V kozmološkem smislu je jesensko enakonočje priprava na zodiakalna znamenja, ki so povezana z ustvarjalnim intelektom, socialnim čutom in humanim delom.

Jesenski ingres

V prehodu sončevega znamenja v novo letno obdobje, 23.09.2007, se pokaže tromesečje družbenih dogodkov. Tokratni jesenski ingres, kaže na veliko dogodkov, trenj in napetih situacij v svetovni politiki iz katerih pa se ne bo razvilo nič hujšega. (Mars opozicija Pluton, seperativni aspekt). Tako bo sicer tri mesece v ingresu, vseeno pa se bo okoli novega leta stanje zaostrilo, a o tem bomo več pisali v zimskem ingresu.Jesen v Sloveniji bo v znamenju potiskanja inflacije in v iskanju finančnega ravnovesja. Te probleme bo potrebno reševati skladno z evropskim proračunom in svetovno banko (Jupiter kvadrat Uran).Saturn v devici, bo jeseni dobil svoj pomen, kaže namreč na urejanje razmer v kmetijstvu, kjer se bo v praksi uresničevala evropska kmetijska politika s svojimi zakoni, kar marsikomu ne bo všeč. Pokazala se bo potreba po povezovanju in skupnem iskanju rešitev na zastavljene probleme. Kar pa predstavlja za slovenca bistveno oviro, saj se tradicionalno nikakor ne more povezovati v harmonične delovne skupine.

Pluton v kozorogu v Sloveniji kaže, da bo drugo leto veliko število ljudi siromašnih, čeprav bo povprečni dohodek na prebivalca čedalje višji…Dobro bi bilo že v jeseni z nekakšnimi mehanizmi podpirat slovenske domače pridelke in izdelke in se združevati, ker le skupinam bo uspelo pridobiti evropska sredstva namenjena malim projektom in razvojnim strategijam. Slovenci se bomo morali naučiti preseči ego, delovati v imenu skupnega dobrega, se združevati v skupine z namenom realizacije pozitivnih  projektov (Venera v levu, v opoziciji z Luno, Luna trigon Merkur).

LUNIN MRK

Popolni lunin mrk  bo  v torek, 28.8.2007. Lunin mrk se dogodi ob polni luni, kadar zemlja zasenči svetlobo sonca, da le ta ne osvetli meseca. Izjemno zanimiv nebesni pojav bo, saj bo luna »dramatično« spreminjala barve, vse od oranžne in krvavo rdeče do temno rjave in temno zelene. Mrk bo viden v ZDA, Kanadi, J Ameriki, Z Aziji in Avstraliji. Tam bo tudi povečano delovanje, ne preveč prijetnega mrka. Zato lahko rečem, pri nas na srečo ne bo viden, a vseeno je v prometu nevarnost 1.stopnje. Planetarne postavitve v času polne lune s sabo nosijo gromozanski naboj, napetosti in prekomerne energije. Zato v tem času ostanite raje doma, če pa ne morete, pa vzemite »veliko previdnost« s sabo. Ta silna energija bo imela tendenco, da se nekje sprosti. Več bo letalskih nesreč, terorističnih napadov, vremensko neurje in podobne nevšečnosti še en mesec kasneje so na omenjenih področjih možna geološka gibanja, potresi ali delovanja ognjenikov.  Dogajalo se bo tudi na osebni ravni; nasula vam bom drobtinico modrosti, kako v tem času najlažje zaplujete v tok pozitivnih sprememb.Konec avgusta je torej izredno težka pozicija na nebu. Sam mrk popestrijo še opozicija Merkurja in Urana,  ki lahko pomeni sprostitev zemeljskih napetosti, zlasti na področju, kjer bo mrk viden. Nevarnost bo tudi v prometu, zlasti zračnem. Merkur vpliva na naš živčni sistem, zato upravičeno trdim, da bomo v dneh okoli mrka precej živčni. Nagnjeni bomo h konfliktu, to bo vzpodbujal  Mars v kvadratu z Uranom. V Sloveniji mrk kaže na začetek neke nove organizacije, ki bo s seboj prinesla odnose zgrajene na zrelejši ravni (Sonce v času eklipse pri nas je v 10.hiši). To se bo dogajalo tudi v družinski sferi (Luna v 4, hiši). Lunin mrk na splošno označuje tudi nemoč ljudstva, da uveljavi svoje pravice, to potrdi še Venera v opoziciji z Neptunom. Seveda vas bo na trenutke prijelo, da bi kar zapustili državo, v kateri živite, ampak, verjemite drugje ni nič kaj dosti boljše: Živimo pač v obdobju slabe politike.
S to polno luno, bi tudi slovensko-hrvaški odnosi morali preiti na zrelejšo raven, pa ne bodo, saj se Hrvaška politika napaja s podpihovanjem obmejne problematike, za katero ima interes, da ostaja čim dlje nerazrešena.Lunin mrk vpliva tudi na družinske vezi in odnose. Čas je za dobro medsebojno usklajevanje, obuditev modrih pogovorov, medsebojnega spoštovanja. Tako boste ustvarili temelje za boljše obdobje. Idealno bi bilo, če se dogovorite in uskladite za nove dobre projekte in pozitivne ideje za prihajajočo jesen. Spoštovanje drugega, njegovih načrtov in medsebojna podpora je najboljše, kar lahko naredite v teh težkih pozicijah.Na nivoju posameznika vam svetujem ,da ostanite mirni, meditirajte tako, da kličete pozitivne energije in začnite aktivno pomagati ljudem v stiski (mrk v znamenju rib, vzpodbuja k sočutju). Navadite se, da odvajate en delček vaše plače v pomoč ljudem v stiski,  otrokom ali naravi, kjerkoli vas že potegne vaša humana žilica. Navadite se, da prihranite kakšen evro, ki ga usmerite v humane zadeve. To nas uči ta lunin mrk!

DELNI SONČEV MRK

Zadnja eklipsa v letu 2007 je penumbralni sončev mrk, ki se dogodi 11.Septembra. Viden bo na nekaterih predelih Južne Amerike, Antarktike in Južnega Atlantika. Ta pojav je šesti po vrsti iz serije Saros 154. Saros je še precej mlad, vendar vseeno izredno močan, ker se naveže na lunin mrk, ki je imel svojo največjo moč prav tam, na zahodni obali Južne Amerike. Učinka mrkov sta sprožila podzemne napetosti, ki so jim sledile velike spremembe zračnih tokov. Povzročale so orkane in potrese, cunamije. Škode je veliko in ljudem je povzročilo veliko težav. O tem smo govorili že pred luninim mrkom. Sončev mrk ne bo več sprožal napetosti, sprostile so se že vse. Prinašal bo le še silne padavine in ujme. Njegov vpliv bo močan še nekaj tednov, na področjih, kjer bo viden.
Sončev mrk bo v Južni Ameriki začel spodnašati močno ukoreninjene vlade zahodne Južne Amerike, Čile, pa tudi v Peruju, Boliviji in Venezueli se bodo dogajala močna trenja. Argentina Pa bo naredila korak naprej v svojem razvoju. Veliko bo tega dogajanja, ki ga bomo več ali manj spremljali bolj od daleč.Pri nas bo sončev mrk prinesel nove ljudi v ministrstva, katere je  lunin mrk 28.8. »odnesel«. Sončev mrk bo pritiskal na vlado, prav tako tudi na našega  predsednika. Po sodobni mundani astrologiji se vlado in predsednika države simbolno enači s soncem, ministrstva in parlament pa z luno. Le v bolj zrelih demokracijah se gleda samo na predsednika države skozi sončev lik.
Sončev mrk bo, kot rečeno tudi pri nas prinesel določene spremembe. Zlasti rojeni v zodiakalnem znamenju device morajo biti pozorni, da vselej ravnajo pozitivno in da ne podlegajo stresu, kar pa vsekakor priporočam tudi vsem ostalim znamenjem.

Nasveti za posameznike;

Bodite pozorni do vseh ljudi in vzemite si čas zase, bodite nežni do sebe. Okoli mrka, pa vse do enega tedna po mrku, si vzemite en popoldan zase in delajte tisto, kar radi delate, zgolj zase. V času, pred mrkom pa se umirite in obrnite vase. Tako, kot se boste počutili pred mrkom, se boste bolj ali manj še šest mesecev. Ta mrk bo namreč ohranjal naše psihično počutje do začetka pomladi. Zato je vsekakor pametno, da se v dneh okoli mrka prav imenitno počutite. Imate ravno še dovolj časa, da se pripravite. Lep mrk želim!

NOVI MESEC - MLAJ, 17.2.2007

Mlaj se dogodi na zadnjih stopinjah vodnarja. Planeti potujejo v zodiakalno znamenje rib, kjer se dogodi totalni lunin mrk, 4.3. Obdobje rib označuje »marčevske mrke«, na katere se moramo zelo dobro pripraviti, opisani bodo v prihodnjih novicah. Pomladanski ciklus se začenja malo prej, tudi, kar se zdravja tiče se začenja »pomladanska kri« že v mlaju, zato priporočam nekaj dnevni post z zelenjavnimi sokovi. Ta post je tudi predpriprava na lunino in sončevo eklipso. Na osebnem nivoju je ogroženo zdravje, na pohodu so virusi.
Merkur, ki predstavlja imunski sistem v našem telesu se obrne v retrogradno gibanje, 14.2. v znamenju rib - kar pomeni, da bo naša odpornost slaba.

Družbena sfera

Mlaj na dan prinaša konzervativne družbene vzorce, nesoglasja med religioznimi ustanovami. Pripravlja se konflikt med cerkvijo in državo. Vodnarjev čas je prinesel, tako kot sem napovedala, metanje polen pod noge, v slovenski politiki. Še vedno kaže nezrelost nekaterih poslancev v parlamentu. Zaradi nerazvitih konzervativnih posameznikov, se bodo možnosti za pozitivni razvoj zapirale, tako v Sloveniji, kot tudi v Evropskem prostoru. Velik problem se bo pokazal tudi v komunikaciji med vodilnimi na finančnem področju. Znotraj finančnih institucij stvari ne bodo tekle, zaradi neustreznega kadra.
Tudi glede morja bo pri nas veliko trenj, spet se bo kazala nesposobnost slovenske diplomacije in politike pri reševanju problemov. Retrogradni Merkur v znamenju rib bo na plan prinesel stara nesoglasja in nove težave.

Pred mrki bo v svetu največ dogajanja v sferi religioznih fanatikov, verjetno spet zaradi neke izjave, ki bo podžgala konflikte.
Retrogradni Merkur nam jo bo zagodel tudi v komunikaciji.

Osebna sfera

Vsak posameznik lahko naredi veliko dobrega v tem času, s pozitivnimi odnosi, s sprejemanjem drugih, z visokim pragom sprejemljivosti in s skrbnim in vztrajnim delom. Predpriprava na mrke, naj bi potekala že pred mlajem, s pitjem zelenjavnih sokov in že omenjenim postom. Tako bi lahko vsak posameznik kar najboljše hodil čez to, »pred-mrkovsko-Saturnovo obdobje«. Mrki v mesecu marcu žal ne kažejo nič dobrega, za sabo lahko potegnejo naravne nesreče, kot posledico klimatskih sprememb, lahko se zatresejo tla… Zvezdna konstelacija je pač slaba, zato moramo pozitivno misleči posamezniki poskušati ustvariti pozitivno morfogeno polje in držati skupaj! Virozam se izognemo s krepitvijo imunskega sistema. Omega 3, sončnično seme, laneno olje, olje pšeničnih kalčkov, ter spanje pred 24h je mocna zaščita pred epidemijami.
Merkur bo na svoji retrogradni poti, od 14.2.-8.3. V tem času bomo govorili drug mimo drugega, veliko bo nesporazumov in nejasnosti, tako v politiki, kot tudi v med-osebnih odnosih. V tem času ni dobro sklepati dogovore ali podpisovati pogodbe. Pogostejše težave z računalniki, telefoni, avtomobili in ostalimi prevoznimi sredstvi, zlasti morski promet. Čas ni primeren niti za trgovce, niti za novinarje. Ta čas je potrebno izkoristiti za inventure, za popravilo ali obnovo projektov, za obujanje starih prijateljstev, pisanje spominov, ter krepitev imunskega sistema.


V času pred luninim mrkom vas bom vodila glede na vaš osebni čart na forumu. Priporočam uporabo merkurjevega vilinskega ključka.

Od mlaja, do ščipa v vodnarju 19.1.-2.2.2007

Mlaj se je dogodil na končnih stopinjah kozorogovega znamenja in na zemljo se spušča energija vodnarja. Močan veter in nenadne spremembe vremena, ki so osupljive, tudi vremenske skrajnosti, vse to je že vpliv vodnarjevega znamenja...

Do polne lune se bo tudi ozračje ohladilo (Merkur opozicija Saturn), a v času po ščipu zna biti že deževno. Torej čaka nas nekaj dni in nekaj snežink letošnje zime.

Družbena sfera:

Čas vodnarjeve lune, torej od 19.1.-17.2. prinaša Sloveniji možnost za izjemen napredek in razvoj na vseh področjih. Saturn v levu kaže na so-vodenje EU, na predsednikovanje. Pojavi se idealna slika, ki se zgodi samo en-krat na 1000 let, izjemna možnost!
Velika »smola » pa je v tem, da je še vedno veliko prebivalcev Slovenije, ki negativno razmišljajo in se postavljajo proti naprednim idejam. S tem onemogočijo razvojne vzpodbude. Sredstva za infrastrukturo, ki je osnova za nadaljnji razvoj.
Možnosti se bodo odpirale za investicije v obnovljive vire energije: kajti že letošnje leto bomo občutili pomanjkanje vode. Odražalo se bo v naglem upadanju velikih slovenskih rek. Premalo snega v gorah in poleti slab pretok, lahko povzroči energetsko krizo. Zato bi morali razmišljati o uporabi energije vetra in sonca.
Vsekakor ta mesec je čas, ko so vrata na široko odprta, a žal je veliko več tistih, ki so »apriorij proti«. Tako lahko Slovenija izgubi na stotine milijonov sredstev, za razvojne projekte. Tu gre za popolno neozaveščenost, vidi se nagajanje prebivalcev, ki se bodo borili proti vsaki napredni ideji (odlagališča..). Večina Slovencev še nima zavedanja, da brez medsebojnega sodelovanja, konsenza, tudi ni denarja, ki je namenjen razvoju, temveč se vrne v proračun. Seveda kasneje ni dodatnih proračunov za enako stvar.

Od mlaja, do ščipa, bomo priče, da je največji sovražnik Sloveniji, Slovenec sam!
Notranji sovražnik - to je največja nerazvitost! Vrata so odprta in lahko nam veliko uspe, pomembno pa je ozaveščanje. Drugi problem pa je pomanjkanje dobrih idej – nekoč so ideje bile, pa ni bilo kapitala, danes pa je kapital, pa manjkajo ideje. Ljudje z dobrimi idejami, so mnogokrat onemogočeni s strani kolegov (se kaže v karti Slovenije).

Vodnarjev mesec kaže, da se moramo Slovenci naučiti usmerjati pozitivno energijo v napredne ideje. Ozkoglednost bi morali preiti in podpirati en drugega.

Veliko vodenja in uprave se premakne v Bruselj, Evro prinese hitrejše kroženje denarja in dinamiko poslovanja in življenja nasploh.
Zelo dobro je, da se ta mesec poslovno, znanstveno, umetniško, informacijsko, odpiramo navzven. Dobro je delati na tem, da se izniči meje v glavah. Povezovati in izmenjevati je potrebno znanje in delo z bolj razvitimi območji – sodobne elektronske poti omogočajo, da deluješ od doma.

Posameznik v vodnarjevem mesecu – obračajte s k prihodnosti, preteklosti ne vleči za sabo.

Nove ideje, novi projekti imajo veliko možnost realizacije – energija je dobra – izkoristite jo!

Vreme: Saturn v Levu bo povzročal še naprej toplo vreme, razen ta mesec, ko vodnar s seboj prinaša hude viharje in 22.1. ohladitev in sneg, ta ohladitev bo trajala do ščipa (2.2.), ki za sabo potegne deževje. Se pravi ta mesec bodo še močni vetrovi in ohladitev – to pa je tudi vse, kar bomo imeli letos od zime.

Ekskluzivno: Intervju za Jano, tukaj si lahko preberete celega:

Kakšno bo Saturnovo leto? Slišali smo že kar nekaj svaril….

Saturn kaže na pretečo nevarnost z neba, ki se izraža v naglem spreminjanju klimatskega režima in leto bo v znamenju tega.  Svet bo moral reševati probleme s pitno vodo na sušnih področjih planeta - Tudi pri nas bomo občutili pomanjkanje vode. Odražalo se bo po naglem upadanju velikih slovenskih rek.Premalo snega v gorah in poleti slab pretok, kar lahko povzroči energetsko krizo. Zato bi morali razmišljati o uporabi energije vetra in sonca.
Saturn s sabo prinaša veliko politične ostrine na mednarodnem prizorišču, pri čemur bomo lahko stvari le od daleč opazovali. Seveda ne prinaša nič dobrega, razen tega, da uvede kakšen strogi red in disciplino, ter s tem zaščiti najbolj nemočne. V tem smislu je to leto v znamenju večanja socialne zaščite in človekovih pravic. Novi sekretar OZN - a se bo izkazal z manevri pri zaščiti najrevnejših prebivalcev planeta.
Na splošno pa je nasvet Magične astrologije, da je potrebno delati disciplinirano in skromno, brez visokih ciljev in brez pritoževanja. Saturnovo leto se mora obrniti naokoli, naučiti se moramo tihega predanega dela in življenjskega optimizma.

2. Kaj nam bo prinesel evro? Bo to leto odpuščanja, podražitev? Se bo znižal standard Slovencev?

V letu 2007 se dejansko lahko zahvalimo, da smo pokopali tolar, ker bi ta valuta vodila v finančni polom. Ko bi vsaj bilo leto odpuščanja… Podražitve bodo, saj so bile tudi do sedaj, a pomembnejše je, da bi s pozitivno energijo in s sodelovanjem reševali probleme. Slovenija lahko izkoristi svoj čas predsednikovanja EU in res stopi na vlak iz katerega ji ni potrebno več sestopiti. Odvisno je le od medsebojnega sodelovanja, zavzetosti k pozitivni skupni prihodnosti, to bi prineslo velik izkupiček. Do danes bi se Slovenci res že morali zavedati, da je proračun bolj odvisen od pozitivne energije, kot pa od golega dela. To je glavni razlog, zakaj imamo Slovenci nizek standard. Če bo opozicija metala polena pod noge vladi, ta ne bo mogla delati, vse je odvisno od tega. Opozicija vsekakor bo napihovala afere, zato se bo standard nekoliko znižal. Še bolj, kot to pa nam bo nenadoma postalo jasno, da imamo pravzaprav ves čas že nizek standard. Številke izražene v Evru, bodo to pokazale. Gre bolj za psihološki moment.Ali bo leto 2007 leto sodelovanja ali konfliktov med ljudmi?

Konflikti bodo, saj Saturn poudari vse negativno v človeku, a če  posameznik naredi pozitivni korak naprej, ga Jupiter podpre.  Zato naj vsak sam pri sebi širi svoj pozitivni vpliv in dobro sodeluje z čim več ljudmi.
Opozorila bi na afero, na državnem nivoju, ki se bo pojavila zaradi odškodnin, ki bodo izčrpale državni proračun. Iz tega lahko naredijo velik cirkus, napihnejo zadevo, a konec koncev se bo vse dobro izteklo.
Leto 2007 bo obogatilo tistega, ki bo posloval s pozitivno energijo in osiromašila tistega, ki bo deloval konfliktno.4. Kdo ima največ možnosti, da postane novi Slovenski predsednik? Kakšen bo novi slovenski predsednik?

Petrle. V karti Slovenije je zapisano, da bo tudi novi predsednik vzgled poštenosti in širokega srca. Saj je izražen, kot simbol tistega najvišjega ideala, ki živi v ideji slovenstva.5.Kakšne politične odločitve (LDS...)bodo najbolj zaznamovala prihodnje leto v Sloveniji?

Če pogledamo LDS pod drobnogledom, se vidi, da se bo kriza še nadaljevala, kar lahko jeseni pripelje do razpada stranke ali pa se stranka preoblikuje. Vse stranke, ki niso vodilne, so pred spreminjanjem. Njihova moč bo postopoma upadala. Pomembno bo gibanje za pravičnost in razvoj, ter podobne civilne pobude.Slovenija  bo aktivno sodelovala pri vzdrževanju reda na nemirnih območjih bližnjega vzhoda. Slovenski parlament bo postajal vse bolj neučinkovit, čeprav tu ne bo sprememb. Čedalje bolj se bo uveljavljala regionalna politika. 6.Bomo dobili prvo damo? (Drnovšek, Janša – se bo ta poročil?)

Drnovšek je že pripeljal svojo prvo damo, to je ljubezen do življenja. Janez Janša in njegova partnerica sta oba zelo naprednega mišljenja, jima zadostuje ljubezen sama po sebi. Vseeno pa maja meseca ubesedita svojo ljubezen z poroko. To leto je za Janšo, leto čistega vzpona, v javnem, službenem in zasebnem življenju.

7.Kakšno bo to leto po vremenski plati? Nam bo vreme naklonjeno ali lahko pričakujemo tudi kakšne vremenske katastrofe?

Planeti so eden od dejavnikov oblikovanja vremena, drugi dejavnik je klima. Znašli smo se sredi procesa spreminjanja klime. In menjavanje letnih časov je prešlo v  kaotični režim .Vse tisto, kar smo bili navajeni pozimi, poleti, jeseni- pozabimo. Ta harmonija se ne bo nikoli več vrnila. Nemogoče je napovedati na kakšen način se bo odzivalo vreme na obsežne spremembe globalnega klimatskega sistema. Vendar Saturnovo leto prinaša suše poleti in močno vročino. Tudi spomladi ne bo pravega deževja, bodo le občasni nalivi, jeseni pa ujme, močna neurja. Menjaval se bo nizek vodostaj in hudourniške poplave. Jesen drugod tudi prinaša vremenske nevšečnosti, tropske orkane, v Ameriki in Aziji. Monsun bo zakasnil in spustil vodo drugod, kot po navadi. Poplave na Japonskem, Filipinih, Kitajski, ZDA in tudi v S Evropi. Na sušo smo se pri nas doma že pripravili in izkopali smo svoj vodnjak.8.Kako bo na področju zdravstva? Se nam obetajo kakšna posebna znanstvena odkritja? Lahko pričakujemo izbruh novih epidemij, bolezni? Kako bo s ptičjo gripo?

S spreminjanjem klimatskega režima, sledijo tudi spremembe mikrobov, kar pomeni nove bolezni, nove viroze, bolezni rastlin in živali. Spomladi je na pohodu nova, precej močna gripa, lahko je nek daljni sorodnik virusa ptičje gripe. Sicer pa je ptičja gripa  pod nadzorom, vendar spremembe v klimi porajajo nove viruse in prinašajo mikroorganizme na področje, kjer jih do sedaj ni bilo. Nevarna za zdravje bo tudi poletna vročina. Magična beseda v Saturnovem letu je prilagajanje, ter uporaba zelišč (Ameriški slamnik) za izboljšanje delovanja imunskega sistema.
V letu 2007 Ministrstvo za zdravje spremeni odnos do komplementarne medicine.
Znanstvena odkritja? Seveda, svet bo v znamenju velikih tehnoloških odkritij. Velike novosti na področju informatike in v energetiki ter v raziskavah vesolja. Če gledamo področje znanosti, dolgoletna vlaganja niso bila zaman in vstop na Evro področje prinaša veliko več dobrega, kot slabega.9.Kateri športni dogodki bodo najbolj zaznamovali Slovenijo? Se bodo naši smučarji, skakalci in košarkarji pobrali?

Ne, niti letos, niti drugo leto. Ekipno se bodo boljše odrezale športnice. Uspeh Slovenije na glasbenem področju. Vidi se, da začno graditi zabaviščni center v Sloveniji.10. Kaj se bo dogajalo z najbolj znanimi Slovenci? (poroke, dojenčki, ločitve – mogoče lahko koga posebej izpostavite?)

Zdaj ste me pa dobili. Rumenega tiska ne berem, niti ne pišem. Res pa bi vam znala dosti tega povedati, saj svetujem marsikateremu od znanih Slovencev. Me pa seveda zavezuje profesionalna molčečnost, tako, da vam ne morem pomagati.
Lahko pa povem, da veliko sprememb prinaša tudi Pluton s prehodi preko točke, kjer se nahaja Galaktični center. To se bo zgodilo le enkrat v vašem življenju. Prinaša pa spreminjanje življenjskih vrednot. Kaže se kriza velikih religij in spremembe centrov moči.
Kako vpliva Plutonov prehod preko galaktičnega centra na posameznika? Ker je galaktični center izvor znanja in vitalne energije, Plutonov prehod kaže na možnost obuditve potenciala velike zdravilne energije, ki leži v vsakem izmed nas in nam daje možnost, da se prerodimo, da ponovno zaživimo, da naredimo korak naprej na svoji poti.Leto 2007 je torej leto klimatskih sprememb, zabave, in neke zavedajoče se predane nebogljenosti, pred ogromnimi silami narave in človeško civilizacijo. Najdite si svoj optimizem in svoj prostor pod soncem, odprite se ljubezni in negujte prijateljstvo.  Dodatno:

 Pluton in Mars na galaktičnem centru

Galaktični center je središče galaksije, iz katerega seva  sveža, rojstna energija, ki poraja milijarde novih zvezd. GC se nahaja na 26° strelca 56˝ - kjer se trenutno nahaja Pluton. 13. 1. se mu pridruži še bojeviti Mars. Torej sta dva planeta na točki, ki je izjemno močna, zato svetujem, da ta dan ohranite mirno kri in greste z optimizmom naprej.GC je rotacijsko središče naše galaksije, mlečne ceste. Nahaja se v ozvezdju strelca, kjer je galaksija tudi najsvetlejša. Od nas je oddaljen 26.000 svetlobnih let. Ker je v jedru galaksije preveč prahu, ga ne moremo videti, lahko pa ga opazujemo, ker je močan izvor gama, radio in rentgenskih žarkov. Astronomi domnevajo, da se v središču galaksije nahaja ogromna črna luknja, ki tvori okoli sebe disk sestavljen iz milijard zvezd in zvezdnega prahu.

In ker je v vsakem začetku seme vsega, kar se bo razvijalo v prihodnosti, lahko rečemo, da bo leto 2007 označeno ravno s tem, s Plutonovim prehodom čez galaktični center.
 
Prvikrat je Pluton prešel galaktični center 29.12.2006, na tej isti točki se bo znašel 17.07.2007 (zaradi retrogradnosti), in v tretje 27.10.2007. Vsi trije datumi bodo označili tri pomembne mejnike v kolektivnih spremembah. Prvi datum, 29.12. sovpade z usmrtitvijo Sadama Huseina. Avgustovski in oktobrski prehod Plutona čez 26°56ˇ strelca bo prinesel spremembe v Vatikanu in iz vseh svetovnih centrov (Galaktični center) moči.
GC ima tako močan vpliv, da ga astrologi nikakor ne spregledamo in ima nekoliko uranovski značaj – povezan je z izumi (prvo letalo, telefon). Tranzicije planetov preko področja GC, v osebnem horoskopu so povezane s potovanji, izobraževanjem, duhovnimi in filozofskimi temami.
Prav tako pa imajo ljudje z natalnimi planeti postavljenimi v orbis galaktičnega centra, nekakšen kozmični občutek, kot, da prihajajo od drugod, kot bi imeli nekakšen spomin duše, ki je pripotovala iz širnega vesolja, da bi se utelesila na zemlji.
Planeti, ki aspektirajo galaktični cente so med najmočnejšimi, najbolj reprezentativnimi planeti v osebnem horoskopu. In opazovanje GC nas vedno pripelje do tega, da najdemo pri osebi, katere horoskop preučujemo, neko nenavadno osebnostno potezo, ki se izraža, kot talent ali nagnjenje, ki močno vpliva na življenje.
Priporočam, da stopate z optimizmom naprej. Če se sedaj doseže notranji mir, se osredotoči na cilje, ki so pred nami in se sproži jasen in čvrst namen, bo k nam pritekala energija iz galaktičnega centra, nas polnila in nam omogočala preboj.
Barbia Asta Gaia, D.Astrol.S ZDA bo preplavil val sprememb na boljše. Vpliv sončevega mrka, iz leta 2003 popusti in spomladi se začne obračati na boljše. Bližnji vzhod se bo začel polagoma umirjati, saj bo močan vpliv Saturn vzpostavil, vsaj začasen red.
Razmerja gospodarskih in političnih sil se bodo začela prerazporejati, Kitajska in Indija začenjata svojo strmo pot navzgor. Spomladi bo v nekaterih evropskih državah prišlo do nesoglasij, zlasti v Franciji bodo upori in stavke. Evropejci so preveč nezaupljivi, da bi lahko prepoznali pozitivne spremembe v politiki.
SLOVENIJA, bo morala hoditi s previdnimi in premišljenimi koraki. Zima je sicer čas streznitve.. Vse bo v znamenju načrtovanja, urejanja, zakonov. Finance in vodenje EU bodo v ospredju . Klimatske spremembe bodo povzročale nevšečnosti tudi doma. Sicer pa bo pomlad čas novih priložnosti v poslovnem smislu, poletje v znamenju realizacije dolgoletnih idej - podobno, kot za rake, kajne? Saj smo Slovenci označeni z znamenjem raka.. KAJ BI BILO DOBRO ZA SLOVENIJO V L.2007
Slovenija v svetu prevzema zaščitniško vlogo šibkejših: je pobudnica za mir. Slovenci pa bi lahko končno prešli značilen vzorec obnašanja: medsebojnega dokazovanja in bojevanja ter nastopali veliko bolj složno. Lahko bi tudi opustili navado, da doživljamo državo, kot sredstvo prisile. Morali bi se zavedati , da sami oblikujemo državo in zakone in da lahko tudi predlagamo spremembe. Pokazala se bo nujnost dobre izobrazbe! Nenazadnje je pomemben vsak posameznik, le - ta tekmovalen, odnos je potrebno preseči!
Saturnovo leto nas uči, da se je treba zavedati človečnosti do soljudi, ter negovati medsebojne odnose.


Pregled 2007

SVET bo v znamenju velikih tehnoloških odkritij. Velike novosti na področju informatike in v energetiki ter v raziskavah vesolja.

ZDA bo preplavil val sprememb na boljše. Vpliv sončevega mrka, iz leta 2003 popusti in spomladi se začne obračati na boljše. Bližnji vzhod se bo začel polagoma umirjati, saj bo močan vpliv Saturn vzpostavil, vsaj začasen red. Svet bo moral reševati probleme s pitno vodo na sušnih področjih planeta - spremembe klime bodo povzročale veliko sušo.

Razmerja gospodarskih in političnih sil se bodo začela prerazporejati, Kitajska in Indija začenjata svojo strmo pot navzgor. Spomladi bo v nekaterih evropskih državah prišlo do nesoglasij, zlasti v Franciji bodo upori in stavke. Evropejci so preveč nezaupljivi, da bi lahko prepoznali pozitivne spremembe v politiki. Novi sekretar OZN - a se bo izkazal z manevri pri zaščiti najrevnejših prebivalcev planeta.


SLOVENIJA, bo morala hoditi s previdnimi in premišljenimi koraki. Zima je sicer čas streznitve. Finance in vodenje EU bo v ospredju. Klimatske spremebe bodo povzročale nevšečnosti tudi doma. Pomlad bo čas novih priložnosti v poslovnem svetu, poletje pa bo v znamenju realizacije dolgoletnih idej - podobno, kot za rake - ker je Slovenija označena z znamenjem raka.


KAJ BI BILO DOBRO ZA SLOVENIJO V L.2007
Slovenija v svetu prevzema zaščitniško vlogo šibkejših: je pobudnica za mir. Slovenci pa bi lahko končno prešli značilen vzorec obnašanja: medsebojnega dokazovanja in bojevanja ter nastopali veliko bolj složno. Lahko bi tudi opustili navado, da doživljamo državo, kot sredstvo prisile. Morali bi se zavedati , da sami oblikujemo državo in zakone in da lahko tudi predlagamo spremembe. Pokazala se bo nujnost dobre izobrazbe! Nenazadnje je pomemben vsak posameznik, le - ta tekmovalen, odnos je potrebno preseči!Saturnovo leto nas uči, da se je treba zavedati človečnosti do soljudi, ter negovati medsebojne odnose. 

 

 
Zima
Pomlad
Poletje
Jesen
Oven
Možnost napredovanja. Odprta pot v učenju in korak naprej.
Dobitek. Bingo…
Po intenzivnem delu, si polni baterije.
Paziti mora na zdravje, priporočam veliko razmišljanja.
Bik
Potrebuje delo na sebi. Življenje navzven, ga pahne v stres.
Prinaša polno novih idej, a družinski problemi ne bodo dovolili, da jih izrazi.
Notranji zagon, naj se uresničuje navznoter, še dela na sebi
Je tisti pravi čas, da pokaže rezultate celega leta.
Dvojčka
Naj bodo iskreni in zvesti, ter pomagajo drugim. Lahko se realizirajo skozi partnerja
Briljantni čas za nove ideje. Potrebujejo nekoga, da jih uresniči.
Previdno skozi poletje. Posvetite se družini.
Prinaša veliko novega zagona. Delovanje iz ozadja.
Rak
Bo navdihnila Rake. Slišali bodo klic spremembe.
Prinaša čas duhovnih spoznanj.
Možnost, da realizirajo dolgoletne ideje. Denar.
Najbolj vidni med znamenji. Uspeh.
Lev
Uspeh imajo lahko v zaščiti šibkejših, nemočnih.
Ugodno za učenje, na poti možne nesreče
Ljubezen bo spet zasvetila, z vso močjo.
Čas, da pokažejo svojo plemenito srce.
Devica
Leto sprememb. Veliko dela jo čaka, trenutki ljubezni
Se mora držati zastavljenih ciljev
Razmišljanje o družini, prijateljih
Poskrbeti mora za svoje zdravje
Tehtnica
Leto je v znamenju napredka, sreča jo modrost.
Kar se pozimi nauči, to pomladi zna. Ohranja naj nivo pozitivnih misli.
Retrogradna vladarica jo vzpodbuja k razmisleku o karieri, domu
Je čas, na katerega se je pripravljala celo leto. Zaživi novo življenje.
Škorpijon
Leto spremembe in močne podpore s strani planetov.
Čas za razmislek, ter uresničevanje zimskih idej.
Počitek in ljubezen.
Zagon v novo življenje, ki ga je oblikoval v zimskem času. Ljubezen.
Strelec
Najsrečnejše znamenje. V ljubezni lahko učvrsti odnos ali si najde novo dolgo iskano ljubezen.
Sreča, ljubezen, denar…Izogiba naj se špekulacijam.
 
Streznitev. Potrebno se bo odločiti.
Niha med tem, da bi konkretiziral stvari ali pa odplaval naprej.
Kozorog
Čas za ljubezen? Ob tem bo trčil v problem s samim sabo. Poglobi naj se vase.
Nov zagon, povezovanje s tujino.
Ideje lahko spravi v pogon do konca poletja.
Utrdi tisti nivo, do katerega je prišel. Ne bo ga več izpustil
Vodnar
Naj utrdi ljubezenski odnos (spoštovanje, upoštevanje, poroka)
Celo leto lahko dobro napreduje v izobraževanju in karieri
Potrudi naj se v družinskem krogu, ter skrbi za svoje zdravje
Prebojna moč – na jesen se je pripravljal celo leto
Ribi
Mora se potruditi, sicer priložnosti nenadoma odplavajo. Marčevski mrk v ribah!
Nagnjenje k napačnim odločitvam
Jim da novo možnost
Streznitev. Če jo vzame pozitivno, zaplava lepo v naslednje leto. Saturn v devici.

 

        
ČAKRA BRANJE IN OSTALO PO PROMOCIJSKIH CENAH TUDI V JANUARJU

 1. Posnetek (na CD ju) stanja vaših čaker, glede na natalno karto, vidi se skozi kaj se vaše čakre polnijo (čakre zadaj) in kaj morate kontrolirati, da se vam energija ne izčrpa. Kje so blokade ali ščiti, kje je neravnovesje, kje niste pretočni. Zraven dobite odgovarjajoči vilinski ključek, ki vam bo pomagal odpraviti to določeno blokado ter navodila na kakšen način ga uporabite. Pojdite čisti v novo leto.

  Lahko naročite za koga drugega, za vse pa potrebujem datum, uro in kraj rojstva.

  Cena je 10.000 SIT - 41,72€
  Interpretacija natalne karte + pregled po mesecih z napotki (progresije in tranziti za 2007) + vilinski ključek v obesku

  Cena 20.000 SIT - 83,45€
  Branje progresij in tranzitov za l.2007 brez natalne karte (če ste jo že izdelali pri meni).

  Cena 10.000 SIT - 41,72€

 2. Komplet vilinskih ključkov, z obvitim ključkom za življenjsko nalogo je 20.000 SIT, več na novoletni ponudbi.
Položaji planetov in dogodki na nebu:

Lunine faze:

......................................................................................................................................................................................................

MLAJ, 20.11.2006- 20.12.POMEN NOVO ODKRITEGA PLANETA - Eris ali Xena

 1. POLNA LUNA, 5.11.Direkten Merkur
 2. Jupiter v znamenju strelca

20.11.sta se na nebu  srečala  Luna in Sonce,  na zadnjih stopinjah škorpijonovega znamenja, v konjunkciji z Jupitrom. Začela se je nova Lunina rast, ki popelje Sončevo energijo v Strelčevo zodiakalno znamenje. Vladar strelca planet Jupiter tudi zaplava v svoj dom, kjer bo potoval celo leto. Pod drobnogled bomo zato vzeli strelčevo zodiakalno znamenje, ki bo najizrazitejše, vse do 20. 12.  Živali v živalskem krogu so dobile svoj karakter in obliko s tem, ko so ljudje skozi tisočletja primerjali karakter tistega meseca, tistega časa v katerem se je sonce pomikalo skozi določeno ozvezdje. Nastala je arhetipska simbolika, ker je karakter določenega simbola, določene energije praizviren in ustreza karakterju živali, ki jo predstavlja. Simbolno so ljudje, ki tudi predstavljajo te živali na nebu, čeprav se je danes že v mnogo čem spremenila podoba realnih zvezd na nebu, karakter pa ostaja isti. STRELČEVO ZODIAKALNO ZNAMENJENarejeno je iz čiste svetlobe in porodi novo Sonce v zimskem solsticiju, njegov polet po nebu je brezmejen, vidi najdlje in je čist kot diamant. Označuje ga mitološka žival kentaver ali samorog, pol človek, pol žival, ki združuje v sebi najbolj živalske instinkte z največjo duhovno močjo.Skozenj se je uveljavil simbol strelca, verjetno, kot arhetip ledenodobnega lovca, rešitelja življenja. Tedaj je bil tudi lov duhovni obred in značaj ubite živali, je bil duhovne narave – daritev življenja. Kentaver označuje simbol zaščitnika, ki se v krščanstvu prevede v mesijo ali odrešenika. Žrtvovanje živali pa v samožrtvovanje. Ni bolj svetega znamenja, kot je strelec!
Strelec predstavlja duhovni razvoj in notranjo preobrazbo, saj v tem času sonce posije še z zadnjimi toplimi žarki, ki nas grejejo, kot notranja luč v času zime. Njegova simbola, sta lok in puščica, ki zanosno išče svojo tarčo. Če je tarča usmerjena v vesolje, se zlije zemeljska in nebeška energija, podzavest v posamezniku z nadzavestjo, dogodi se združitev človeškega in božanskega.Kaj to pomeni v našem prostoru?Ščip je označen z Luno v dvojčkih in Soncem v strelcu, zato moramo biti zbrani, kajti kar hitro se lahko dogodi, da izgubimo določene stvari ali jih po pomoti uničimo.
Merkur, planet, ki simbolizira komunikacijo in trgovino, se je obrnil spet v direktno gibanje. Svoje poslanstvo bo sporočal skozi trgovce in medije, oboji bodo zelo glasni, eni  bodo odkrivali skrivnost nepravilnega poslovanja, drugi ponujali svoje izdelke. Vstopamo torej v čas razburjanja, novoletnih nakupov in hitenja.Merkur konjunkcija Mars v Škorpijonu:Besede ljudstva bodo še vedno maščevalne, vidi se tudi porast potreb za vojsko. Do polne Lune bodo kaj hitro kopnele finančne zaloge, oblast pa bo uporabila svoja sredstva za to, da bo dosegla ustavno določene zahteve. To nam ponazori Merkur v kvadratu z Saturnom, v času ščipa. Pravi veter sprememb in menjava valute bosta za sabo potegnila nemir in kaos ravno v tem času, ki vzpodbuja posameznika, da išče notranji mir in duhovne silnice.
December bo sila čuden čas, kar verjeti ne bomo mogli, kaj vse se dogaja, torej par nasvetov ne bo škodilo…Za čas strelca je pomembno;
Jupiter je duhovni planet, ne prinaša materialnosti, niti je ne prenaša. Hiteli pa vseeno bomo, zato hitimo z:

 1. Osredotočenostjo na cilj, ki ga želimo doseči.V sebi moramo nositi mir, ter ga dajati drugim ljudem. Poskušajmo ne podlegati nemirnim vplivom.Izbirajte duhovna darila, z optimizmom v rokah. Dobro bi bilo, da bi vsak od nas daroval nekaj denarja zanesljivim fundacijam, ki pomagajo otrokom.
 2. Imejmo občutek za sočloveka

sicer pa Jupiter v strelčevem znamenju prinaša nov zalet ognjenim (strelec, oven in lev) in zračnim znamenjem (dvojčka, tehtnica in vodnar). Za negovanje pristnejših človeških odnosov, pa bo za vsa znamenja boljše leto. Za vse tudi velja pozorno ravnanje z financami, ker je čas, ko bo veliko špekulacij in lahko bi kaj hitro kaj izgubili, če se vržete v veliko zapravljanje ali pa v ne preveč razmišljena vlaganja.